Biografia DANA MIRICIOIU specialist chirurgie plastica intre meserie si povesti de iubire.

VEDETE, vedete, doamne domnite si domnisoare si de ce nu si domni care isi doresc tinerete vesnica daca asa ceva ar fi posibil.

La cine apeleaza vedetele atunci cand vor sa isi prelungeasca tineretea si armonia corpului? Evident vedetele sunt primele care apeleaza la chirurgul estetician.

Dupa trista experienta a unora ce au "nimerit" pe mainile unui fals chirurg estetician acel italian cu opt clase terminate sa vedem cum arata un adevarat medic estetician  si biografia s-a profesionala si personala.

Vorbim de doamna doctor specialist in CHIRURGIE PLASTICA, MICROCHIRURGIE CONSTRUCTIVA, DANIELA LUMINITA aka DANA MIRICIOIU fosta doamna HARBUZ.
dana miricioiu wiki biografic

Multe vedete i-au trecut pragul de la lansarea clinicii de infrunusetare CLASS MEDISPA pe care o conduce in prezent.

Intre ele cantarete, actrite, prezentatoare de la: ROXANA CIUHULESCU, MONICA DAVIDESCU, ALINA PUSCAS, BIANCA IONITA, FLORENTINA OPRIS, FLORENTINA FANTANARU, IRINA CORDUNEANU, ANCA RUSU.

Cum a ajuns sa isi realizeze visul din copilarie DANIELA MIRICIOIU? In copilarie  papusa preferata a fost  cea care a suportat diferite operatii imaginate  de mintea  copilului.

Mai tarziu totul a dus spre acest drum al medicinii.

DANIELA LUMINITA MIRICIOIU a absolvit in 1994 FACULTATEA DE MEDICINA SI FARMACIE " CAROL DAVILLA" din BUCURESTI.

Examenul de licenta a avut ca tema " INDICATI SI CONTRAINDICATII ALE PLASTIILOR DE PIELE LIBERA DESPRINSA" lucrare realizata sub indrumarea prof . dr. AGRIPPPA IONESCU.

In anul 2000 DANA MIRICIOIU  este admisa la concursul de rezidentiat. In septembrie 2000 DANA  se inscrie la un concurs pentru a ocupa postul in cadrul CLINICII DE CHIRURGIE PLASTICA RECONSTRUCTIVA SUUB.

Si a tot continuat perfectionarea particpand la  workshopuri si cursuri in AMERICA si in FRANTA.

Se casatoreste cu  medicul veterinar si mai apoi  ex-secretar de stat in MINISTERUL AGRICULTURII, LIVIU HARBUZ.

DANA LUMINITA MIRICIOIU si LIVIU HARBUZ au fost casatoriti din 2000 pana in anul 2007. Impreuna au un baiat VLAD HARBUZ .

Baiatul si-a facut parintii mandri a terminat o facultate de informatica in ANGLIA in MANCHESTER.

In perioada casatoriei cu LIVIU HATBUZ . DANA a fost medic in cadrul SPITALULUI INIVERSITAR DE URGENTA BUCURESTI.

In anul 2007 DANA divorteaza de LIVIU HARBUZ si  se decide sa isi ia  viata in propriile maini.

A fost o perioada grea dupa cum marturisea  DANA MIRICIOIU. Perioada in care era o femeie divortata care isi crestea singura baiatul  ce pe atunci avea 11 ani si jumatate.

DANA lucra chiar si 18 ore pe zi.

Baiatelul s-a dovedit un real sprijin pentru mamica DANA. A creat plinate si site-ul clinicii pe care o deschisese mama.

In prezent DANA MIRICIOIU este detinatoarea CLINICII CLASS MEDISPA din Buucresti. DANA MIRICIOIU a scris o carte " INVATA SA INVINGI CANCERUL LA SAN".

Un real sprijin pentru femeile care sufera  de aceasta  boala nemiloasa o speranta ca totul este posibil atunci cand iti doresti.

In paralel cu activitatea de medic in cadrul SUUB BUCURESTI, DANA MIRICIOIU a lansat  cu sprijinul colegilor din cadrul CLINICII DE CHIRURGIE PLASTICA SI RECONSTRUCTIVA BUCURESTI o fundatie.

Fundatia se numeste"HOPE FOR LIFE". DANA nu s-a oprit aici. A creat un program numit "ACORD" menit sa depisteze din timp cancerul la san.

Doamna doctor DANA MIRICIOIU este membra a "AMERICAN ACADEMY OF ANTI -AGING", participa an de an la conferinte si congrese interne si internationale precum si cursuri organizate de A4 M.

DANA MIRICIOIU este ceea care a introdus pentru prima data in Romania tehnici  noi de mentinere a tineretii pielii.

Detine la clinica sa CLASS MEDISPA un laser performant care a obtinut in 2012 cel mai mare punctaj  pentru performante si siguranta  pacientilor punctaj acordat de  cei d ela PHYSICIANS RESTART.

Doamna doctor  colaboreaza cu echipe de medici chirurgi plasticieni, anestezisti  oamenii care siis dedica timpul si calitatile profesionale pentru binele  clientilor.

Pe langa toate aceste activitati DANA MIRICIOIU si-a gasit timp sa scrie si diferite articole legate de tineretea pielii  despre operatii de liposuctie  si nu numai.

A colaborata cu revista CE SE INTAMPLA DOCTORE, JURNAL DE ESTETICIAN, ziarele CLICK si CANCAN,  MARIE CLAIRE, LIFESTYLE, ONE, EVA MAGAZINE.

Cu o meserie solicitanta DANA a gasit timp si pentru  a-si gasi partenerul potrivit. In aprilie 2012 se declara feriicta alalturide DANIEL ROBU cantaretul formatiei De LA VEGAS cel care facea echipa cu SILVIA.

Intre timp  frumoasa doamna doctor si-a gasit  feriicrea alalturi de un domn cu multe cucueriri la activ mai ales din zona de show biz.

Ziarele titrau in luna februarie a anului 2018 ca BOGDAN STEBLEA alintat "SANCHI" un "BAD B" a cucerit-o pe doamna doctor DANA MIRICIOIU.

dana miricioiu poze ipostaze rare

BOGDAN STEBLEA aka SANCHI a avut ca iubite pe  canateretele LUMINITA ANGHEL, MANUELA FEDORCA.

Nu stim ce se mai intampla in prezent in vita sentimentala a doamnei doctor. Stim sigur ca isi dedica cea mai mare parte a timpului  actitvitatii sale de chirurg specialist.

DANA MIRICIOIU este o doamna atragatoare si cocheta. Iubeste calatoriile  si chiar are timp sa vorbeasca cu prietenii si admiratorii pe FACE BOOK si INSTAGRAM.

DANA MIRICIOIU este o femeie  implinita profesional. O mamam grijulie pentru baiatul sau VLAD.

Ii plac bijuteriile si in vacante isi reincarca bateriile pentru a reveni cu forte proaspete la clientii clientele care ii trec pragul clinicii.

O clinica la care apeleaza VEDETELE NOASTRE atunci cand vor sa beneficieze de cele mai bune serivicii atunci cand vorbim de operatii de infrumusetare a chipului si corpului.

Un loc cu oameni profesionisti si aparatura de calitate. Frumusetea este  acel ceva spre care ne uitam noi doamnele.

Iar frumusetea spune doamna doctor DANIELA MIRICIOIU nu tine de forme geometrice si nu este o valaore absoluta.

Ci de ARMONIE. Nu e usor sa fii si maam si bun profesionist si sa ai propria afacere.

DANA MIRICIOIU si-a dorit sa reuseasca si a reusit. Cu ambitie, vointa  tenacitate si poate si un strop de noroc.
MAI POTI CITI