Bianca Andreescu BIOGRAFIE de tanara luptatoare. Wiki-ul BIBI un succes cu primii pași în tenis la Pitești.

Sa vedem care este biografia Bianca Andreescu (varsta 18 ani) tanara senzatie a tensiului mondial pe care ne incapatanam sa o numim "romanca".

Conform wiki-ului oficial Bianca Andreescu aka BIBI s-a născută în Mississauga, Ontario, in data de 16 iunie 2000, dar a făcut primii pași în tenis la Pitești, după care a revenit în Canada alături de familia cu origini vâlcene.

Al doilea nume mic al Biancai Andreescu, fiica Mariei, masterandă în economie, și a lui Nicu, inginer la origini, care s-au mutat în 1994 din România în Canada, Vanessa, a fost inspirat de actrița si cântăreața Vanessa Williams.

S-a mutat în țara natală a părinților ei, România, pe când era copil și a început să joace tenis la vârsta de șapte ani. 
biografie bianca andreescu jucatoare de tenis cu un wiki promitator

Bianca Andreescu și familia ei s-au mutat înapoi în Canada, unde s-a antrenat la Ontario Racquet Club în Mississauga. 

La vârsta de 11 ani, Bianca s-a antrenat la Centrul Național de Antrenament sub 1 ani din Toronto pentru sezonul 2011-2012.

Care sunt secretele Biancai Andreescu? Ei bine acestea sunt intr-o ordine aleatoare: yoga, meditație, vizualizare creativă, muncă, atitudine plus o bunica din Vaideeni, un sat lângă Horezu,  care pune acatiste la biserică pentru ca nepoțica să ajungă in top topurilor jucatoarelor de tenis.

"Tehnicile de respirație mă ajută mult. Fac o tehnică de vizualizare în fiecare dimineața timp de 15 minute. Nu deschide telefonul, doar mă concentrez. Mă pun în armonie cu corpul, cu mintea mea. Vizualizez că voi avea o zi bună, chestii d-astea” a declarat Bianca Andreescu intr-un interviu.

În ianuarie 2015, Bianca Andreescu a câștigat Les Petits Ca, unul dintre cele mai prestigioase turnee dedicat celor sub 14 ani din lume

bianca andresscu bibi wiki poze rare instagram

În ianuarie 2019 la primul ei eveniment de la ASB Classic din Auckland s-a calificat pe tabloul principal și le-a învins pe Caroline Wozniacki și Venus Williams, două foste numărul unu mondial, astfel ajungând în prima ei finală WTA. Bianca a învins-o pe Su-Wei Hsieh în semifinală ajungând în finală cu Julia Görges, campioana din 2018.

Tot ce putem spune este ca "romanca" are toate sansele ca biografia sa profesionala sa fie una de exceptie!
MAI POTI CITI