Trend 2019 NUNTA RUSTICA. Pareri bune stil de nuntă la moda cu decorațiuni simple, naturale și elegante

Oragnizatorii de evenimente sunt de parere ca in 2019 Nunta Rustica este una dintre vedetele stilurilor de nunta aflate la moda.

Daca este în cautarea unor tendinte noi cu privire la stilul de nunti si rochii de mireasa care sunt apreciate în 2019 opinia noastra este ca ar trebui sa acorzi un pic de atentie stilului rustic de nunta.

Nunta Rustica este la modă în anul 2019 și apreciat de cuplurile de îndrăgostiți care au hotărât să-și unească destinele. 

Atmosfera este minunată, idilică, nunta este organizată într-un cadru natural, frumos, relaxant si foarte liniștitor.

pareri stil nunta rustica tort si rochie de mireasa in trend

Stilul rustic de nunta este romantic și elegant, mai ales dacă nunta este realizată într-o locație deosebită, undeva la munte, într-un peisaj minunat. 

Pentru decorul de nuntă din locația aleasă sunt recomandate culorile inspirate din natură, dar și culorile care nu se demodează niciodată – verde, alb și auriu.

Rochia de mireasă în stilul nunți rustice poate fi realizată din materiale naturale, ușoare și confortabile. 
rochii de mireasa stil rustic in trend anul acesta

Designerii au prezentat pentru acest an rochii de nunta foarte elegante, luminoase, atrăgătoare, din țesături fine, cu ornamente deosebite, strălucitoare.

Buchetul de mireasă poate fi din flori de câmp sau simplu cu trandafiri parfumați cum se potrivește unei nunți în stil rustic, în mediul rural.
MAI POTI CITI