Pareri MENIU nou Hard Rock Cafe. Meniuri americane clasice de la Carne de vita la gratar la Aripioare de pui afumate si crocante.

Sa incercam sa ne facem o parere despre noile meniuri de la Hard Rock Cafe care vor fi disponibile pana pe data de 28 martie si care la preturi rezonabile ofera experiente gastronomice interesante conform comentariilor de pe forumuri.

Opinia principala este ca de la steak marinat cu chilli și cafea, până la mac & cheese cu frigărui de creveți, clientii care vor încerca produsele din noile meniuri Hard Rock Cafe vor avea parte cu siguranta de o experiență gastronomică de top.

Mini burgerii, vrabioara de vita la gratar, aripioarele, au o noua forma de prezentare, cu garnituri si dressinguri inedite, pentru o perioada limitata de timp.

pareri forum preturi meniuri hard rock cafe

Totul completat de o selectie de cocktailuri de sezon.

Noile Meniuri Hard Rock Cafe raport calitate pret atractiv

a) Honey & Sriracha Wings – Aripioare de pui afumate și crocante, cu sos sriracha, miere și chilli dulce, presărate cu semințe de susan alb și rondele de ceapă verde. Se servesc cu dressing Ranch.

b) Blackend Chicken Sandwich – Piept de pui asezonat cu mix de condimente, servit într-o chiflă pufoasă, cu salată, roșii, sos Remoulade și salsa de mango.

Servit cu lămâie verde, cartofi prăjiți și dressing Ranch.

c) Spicy Mac & Cheese – Paste Cavatappi cu sos picant sriracha și ardei, presărate cu pesmet, servite cu frigărui de pui sau creveți la grătar.

d) Chipotle Steak Fajitas – Carne de vită la grătar, marinată în sos de soia, lime și chipotle afumat, pe un pat din ardei gras roșu și verde.

Însoțit alături de mix de brânză, pico de gallo, salsa de mango și ananas, salată verde, smântână și tortilla fierbinte.

e) New York Strip – Vrăbioară de vită la grătar marinată în sos de cafea și chilli, servită alături de cartofi prăjiți condimentați cu 11 miroderii și dressing ranch.

f) Buffalo – Style Sliders – Trei (3) mini burgeri cu inele crocante de ceapă, sos classic rock și dressing de Blue Cheese sau Ranch.
MAI POTI CITI