Pareri ACCOR Live Limitless nou program de loialitate cu Beneficii mai consistente.

ACCOR dezvăluie un nou program de loialitate orientat către stilul de viață, materializat într-o platformă globală integrată care cuprinde laolalta: recompense, servicii și experiențe din întregul său ecosistem, totul pentru a aduce valoare vieții cotidiene, indiferent dacă vizează activitatea profesională, stilul de viață sau pasiunile oaspeților săi.

Program de beneficii ACCOR Live Limitless, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile cu topicuri referitoare la Accor Romania, Accor hotels, Accor filiale :

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,40

Acest nou program de loialitate numit inspirat, ACCOR Live Limitless, va recunoaște, va înțelege, va prețui, va menține dialogul și va recompensa oaspeții într-un mod complet, oferind acces la “TOT ce reprezintă Accor”.
Pareri ACCOR Live Limitless Program de Loialitate cu Beneficii

Programul ACCOR Live Limitless va deschide ușile către un portofoliu unic și iconic de peste 30 de mărci hoteliere, precum și o colecție de baruri, restaurante, cluburi de noapte și experiențe valoroase.

Nou program va fi livrat printr-o nouă aplicație și un site web care vor permite membrilor să acceseze lumea Accor de oriunde s-ar afla.

Cele mai importante puncte strategice ale programului de beneficii ACCOR Live Limitless vor fi:
  1. Introducerea unui nou statut premium pentru a recompensa membrii cei mai loiali
  2. Beneficii mai consistente, în conformitate cu strategia de ospitalitate augmentată dezvoltată de Accor
  3. O experiență conectată la nivel mondial pentru câștigarea și folosirea punctelor din întreaga gamă de mărci din industrie și o aplicație digitală nouă ce oferă valoare clientului în toate ipostazele acestuia: activitatea profesională, stilul de viață sau pasiunile sale.

După un studiu amplu, Accor a identificat trei nuclee principale de pasiune cu care rezonează membrii programului nostru de loialitate: Divertisment, Gastronomie si desigur Sport.

În conformitate cu aceste insight-uri, Accor anunță 3 parteneriate principale pentru a ilustra aceste nuclee de pasiune.

Extinderea parteneriatului cu AEG dincolo de AccorHotels Arena, pentru a include locații premium care oferă peste 60.000 de bilete și suite private pentru membrii clubului de loialitate din America Latină, Asia și Europa.

AEG este cea mai mare companie de divertisment din lume, cu peste 100 de milioane de clienți anual, care oferă inovație ce inspiră atleți, echipe, artiști și fani.

Începând cu 2020, membrii clubului de loialitate Accor se vor bucura de cele mai interesante experiențe oferite de festivalurile Taste din Londra, Paris, Sao Paulo, Hong Kong și Toronto. Parteneriatul urmează să fie extins în noi orașe în următorii trei ani.

IMG este un actor global care operează în peste 30 de țări în domeniul sportului, evenimentelor, mass-media, modă și, în special, gastronomie, cu o experiență bogată în arta culinară.

Accor și Clubul de fotbal Paris Saint-Germain anunță că au semnat un acord global de parteneriat multianual. 

ALL, Accor Live Limitless, noua platformă de loialitate a grupului Accor, va deveni principalul partener și sponsor oficial al clubului, începând cu sezonul 2019/2020. 

Parteneriatul va reuni clubul de fotbal cu cea mai rapidă creștere din lume cu un lider mondial, pionier în industria ospitalității.
MAI POTI CITI