Impresii RESTAURANT SUSHI TIME ex CHICO CHILLOUT. Restaurant cu meniu de vedete: DIMA TROFIN si MELNIC

RESTAURANT SUSHI TIME Bucuresti, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,80
3. Impresii neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la RESTAURANT SUSHI TIME
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Surpriza - 0,59

Doi barbati celebri originari din REPUBLICA MOLDOVA naturalizati pe la noi  sunt prieteni si au devenit de cativa ani si parteneri de afaceri.
pareri restaurantul sushi time bucuresti meniu asiatic rafinat

Vorbim de DIMA TROFIN actor, cantaret si DIMA MELNIC cantaret. Au fost pana de curand proprietarii restaurantului CHICO CHILLOUT.

In weekend s-a deschis restaurantul cu specific SUSHI numit SUSHI TIME un loc primitor si micut cum spun cei doi DIMA.

Unde voi puteti savura peste, preparate cu specific si SUSHI cat doriti. Frumuselul DIMA TROFIN il stiti din LALABAND,  din PARIU cu VIATA si ca participant la showuri precum ULTIMUL TRIB.

DIMA MELNIC la fel de frumusel ca si prietenul sau a partipat la DANSEZ PENTRU TINE din REPUBLICA MOLDOVA. Avea un restaurant de sushi in CENTRUL VECHI numit NINJA WARRIOR.

Si-au unit inca o data fortele si spera cei doi DIMA ca noul restaurant situat pe B-DUL FERDINAND NR. 1. la parterul HOTELULUI LAFAYETTE sa ii incante pe tineri si de ce nu pe fanii celor doi grabiti sa vina sa ii vada in aceasta noua ipostaza.

Se vand platouri mari si mici si  chiar se fac pachete personalizate pe gustul fiecarui client. Preturile pornesc de la 14 lei si ajung la 78 de lei.

In plus gasiti aici la SUSHI TIME bere japoneza cele mai bune vinuri si racoritoare dar si cafea.

Bucurestenii ca si turistii ce ajung la noi sunt topiti dupa SUSHI. O alegere sannatoasa si gustoasa.

Aveti de unde alege fekurite tipuri de peste de la bibanm calamar, creveti, bibani, anghile. Si trebuie neparta sa gustati si dulciurile.

Platouri mari si miic si preturi de 329 lei, 169 lei 120 de lei iar la platourile mici preturile pornesc de la  20 de lei si ajung pana la 44 de lei.

PACHETELE SUSHI daca vi se face pofta stiti ca e SUSHI TIME un restaurant dragut cu preparate variate si proaspete.

Si poate cine stie va intalniti si cu patronii si plecati acasa cu autografele lor si dca sunteti buni prieteni paote DIMA TROFIN va va incanta cu o melodie.

POFTA BUNA!
MAI POTI CITI