BLENDER Philips cu mixare în VID Pareri pozitive, raport pret calitate atractiv.

Inainte de a ne face o parere despre Blendere-le Philips cu mixare în vid va spunem ca acestea utilizeaza tehnologia de mixare ProBlend 6 3D.

Aceasta noua tehnologie asigură o procesare fină a tuturor ingredientelor, astfel încât toate substanţele nutritive din fructe, legume şi nuci să fie eliberate din structura celulară şi absorbite uşor de organism.

Blender Philips cu mixare în vid , parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Impresii neutre - 1,60
BLENDER Philips cu mixare în VID pareri forumuri culinare

Emotia parerilor referitoare la Blender-ul Philips cu mixare în vid
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Incredere- 0,62

Tehnologia cu mixare în vid previne oxidarea și conservă nutrienții. Smoothie-ul tău va avea o textură mai delicată, densă și va avea mai mulți nutrienți chiar și la câteva ore după preparare.

Blender Philips cu mixare în vid HR3752/00 va ajuta sa obtineti smoothie-uri cu textura mai cremoasa, omogena si culori vibrante.
Philips HR3752/00 cu mixare în vid HR3752/00 mentine smoothie-urile proaspete întreaga zi, fara sa oxideze
Blender-ul Philips cu mixare în vid dispune de o tehnologie de mixare de mare viteza ofera rezultate cu pâna la 50 % mai fine datorita motorului puternic de 1400 W cu 35.000 rpm perfect pentru fructe, legume, nuci si gheata.

Vasul din tritan este realizat din copoliester, un material de 20 ori mai puternic decât plasticul şi mai uşor decât un vas de sticlă. Nu are miros şi nu se pătează uşor. Mediul ideal pentru a prepara smoothie-ul preferat.

Blenderul cu mixare in vid are trei programe presetate: mixare în vid, mixare Pulse sau zdrobire gheață, care te ajută să prepari o sumedenie de rețețe, de la smoothie la supe cremă, sosuri, lapte de migdale sau caju, până la zdrobirea gheții.

Parerea noastra este ca principalele motive pentru a alege blenderul Philips HR3752 cu mixare in vid sunt:
  • Menține smoothie-urile proaspete întreaga zi, fără să oxideze
  • Textură mai cremoasă, omogenă și culori vibrante
  • Conținut nutritiv, cu 60% mai mulți antioxidanți păstrați, chiar și după 8 ore
  • De până la 3 ori mai multă Vitamina C păstrată în smoothie
  • Motor puternic pentru o procesare de până la 50% mai fină
La momentul analizei pretul eMAG al Blender-ului cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic era de aproximativ 1359 lei si cu reducere la promotie doar 951 lei. 
MAI POTI CITI