Biografie IOANA FILIMON, Wiki interesant, de la Miss Romania la FERMA PRO TV.

Cu siguranta ca biografia Ioanei Filimon va incepe sa fie foarte cautata, multi vor vrea sa cunoasca wiki-ul Ioana Filimon, ce varsta are, ce inaltime, ce iubit (sau iubita) dupa show-ul facut de acesta inca de la debutul noului sezon FERMA 2019 de la Pro TV.

Ioana Filimon, Miss România 2016, si cântaretul Jorge, au facut show incendiar joi seara la emisiunea Ferma, de la Pro TV, unde ambii sunt concurenti.

Ulterior, Ioana si Jorge au decis să facă baie împreună. N-au ținut cont de nimic și s-au băgat amândoi în cada din Fermă.
ioana filimon biografie miss romania la ferma pro tv

Ioana Filimon l-a așezat pe Jorge cu capul pe picioarele ei, l-a spălat pe cap și i-a făcut masaj, în timp ce Jorge a fost extrem de atent cu bruneta, pe care a clătit-o delicat cu dușul.

Conform biografiei profesionale Ioana Filimon a ieșit Miss România în 2016, iar in 2018 a câștigat unul dintre cele mai cunoscute concursuri de frumusețe din lume: Miss Global Model of the World.

Ioana a făcut primii paşi în modelling din curiozitate, la varsta de 16 ani, şi de atunci a participat la numeroase competiţii locale şi naţionale, dar spune că niciodată nu a câştigat un premiu la fel de important cum este titlul de Miss România 2016.
imagini noi ioana filimon in ipostaze tari

Ioana Filimon crede că secretul pentru a se menţine în formă este îmbinarea alimentaţiei sănătoase cu sportul.

Ii place să se plimbe în natură, nu îi place să stea într-un singur loc, îi place să aiba o viaţă mai agitată.
wiki poze rare ioana filimon

Iar când vine vorba despre ce mai înseamnă astăzi frumuseţea, Ioana Filimon declara ca după cum spunea Sophia Loren, frumuseţea este ceea ce simţi în interior şi ea este cea care se reflectă în ochii tăi, nu este ceva care ţine de fizic.
MAI POTI CITI