REDUCERI MOL genti HEAD, rucsacuri HEAD, valize HEAD la preturi mici cu puncte MultiBonus.

Sa ne facem o parere despre promotia Head Mol Romania! Pana in data de 28 februarie 2019 poti cumpara la preturi reduse gentile de voiaj, valizele, rucsacurile HEAD din benzinariile MOL Romania pe baza punctelor MultiBonus si a etichetelor promo.

Produsele participante la această campanie de reduceri la gentile Head sunt toate tipurile de carburanţi (MOL Racing Fuel 102+, EVO Diesel Plus, Benzina EVO 100 Plus, EVO Diesel, Benzina EVO 95, GPL), produsele din magazinele benzinăriilor, precum și serviciile comercializate în reţelele de benzinării ale Grupului MOL, menționate in regulament.

Modalitatea de plată acceptată este numerar, card bancar, card de carburant MOL Group Cards, MOL Partner, MOL GIFT, MOL Gold, card UTA, card DKV, euroShell Card.

pareri reduceri genti de voiaj head promotie mol romania

Lista preturi cu reducere gentile si valizele HEAD din benzinariile Mol Romania:
  • Geantă cosmetice HEAD pret promo cu puncte MultiBonus 59.90 lei
  • Portofel bărbați HEAD pret promo cu puncte MultiBonus 89.90 lei
  • Portofel femei HEAD pret promo cu puncte MultiBonus 89.90 lei
  • Geantă laptop HEAD pret promo cu puncte MultiBonus 99.90 lei
  • Rucsac HEAD PRET pret promo cu puncte MultiBonus 129.90 lei
  • Geantă de voiaj Head pret promo cu puncte MultiBonus 179.90 lei
  • Valiză HEAD pret promo cu puncte MultiBonus 239.90 lei

Adunând 5 sau 10 etichete autocolante pe Cuponul campaniei, participantul va putea achiziţiona din benzinăriile MOL produsele HEAD participante la Campanie plătind doar preţul promoțional și predând personalului de la casa de marcat cuponul campaniei, completat cu etichetele campaniei.

Gentile de voiaj si valizele HEAD sunt disponibile pentru cumpărare la preţul promoţional numai pe baza cuponului pe care sunt aplicate cele 5 sau 10 etichete. 

Cuponul este disponibil la casa de marcat și se înmânează la cerere.

Etichetele pot fi primite și folosite în toate benzinăriile MOL participante la Campanie.

Produsele HEAD incluse în Campanie pot fi desigur cumpărate din benzinăriile MOL și fără folosirea etichetelor

Participanţii la această Campanie de reduceri Mol Romania care dețin cupoane valide au dreptul să achiziţioneze un număr nelimitat de genti si valize HEAD la preţuri speciale, în limita stocului disponibil, pe durata Campaniei. 

De asemenea, clienții care utilizează un card MultiBonus pentru acumularea sau cedarea de puncte de loialitate, pot achiziționaun număr nelimitat de produse, fără a mai colecta în prealabil etichetele promoționale. 
MAI POTI CITI