Pareri Hotel HILTON din Sibiu. Impresii hotel de lux din Sibiu cu preturi accesibile.

Hotel HILTON din Sibiu, parerea comentariilor de pe site-urile de booking, de pe grupurile si forumurile monitorizate

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,60

Emoţia parerilor referitoare la Hotel HILTON din Sibiu
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Incredere - 0,09

analiza pareri impresii hotel hilton sibiu

Impresiile turistilor legate de servicii de cazare ale hotelului Hilton din Sibiu sunt in majoritatea lor pozitive. Parerile negative se refera mai ales la faptul ca ar trebuie sa existe mai multe prosoape la Spa, ca gresia este umeda mai mereu iar micul dejun este slabut si unele produse sunt disponibile in cantitate limitata.

Hotelul Hilton Sibiu se afla la 3,21 km (doua mile) de Aeroportul International Sibiu, si la zece minute cu masina de orasul vechi.

Toate camerele spatioase de oaspeti si apartamentele Executive sunt mobilate elegant si prezinta cea mai noua tehnologie audio-video, un balcon cu vedere spre Padurea Dumbrava si acces din partea casei la centrul spa. Conexiunea Wi-Fi este disponibila în toate spatiile publice.

Hotelul Hilton ofera 3 restaurante rafinate: Madrigal, Versailles si un restaurant românesc, care servesc mâncaruri din bucataria internationala, franceza si româneasca.

Hotelul are si un Executive Lounge disponibil pentru oaspetii cazati în camere Executive. Lounge-ul ofera mic dejun gratuit, gustari si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei, iar seara ofera bauturi si tartine (la anumite ore).

Hotelul Hilton din Sibiu dispune si de patru sali de conferinta flexibile si o sala de bal extraordinara cu capacitate maxima de 400 persoane.
MAI POTI CITI