Lista HOTELURI de BRAND care se deschid in Romania in 2019 si 2020. Angajari personal calificat.

Deschiderile de hoteluri noi in Romania anunțate pentru perioada 2019 - 2020 vor genera sute de locuri de muncă în industria ospitalității de pe plan local și vor accentua nevoia de a angaja personal calificat în acest domeniu.

Dar sa vedem care este lista hotelurile de brand care se vor deschid in anin 2019 si 2020 la noi in tara.

a) L
anțul hotelier InterContinental a anunțat că va deschide în 2019 la București un hotel sub brandul Indigo. 

Hotelul Indigo din Bucuresti va fi deschis în apropierea Ateneului Român și va avea aproximativ 100 de camere.
deschideri hoteluri noi 2019 2020 bucuresti timisoara sibiu

b) In 2019 se va deschide în București primul hotel afiliat la lanțul Corinthia din România (fostul Grand Hotel du Boulevard), în urma unui contract de management semnat de lanțul Corinthia cu proprietarul clădirii, Niro Investment Group. 

Hotelul Corinthia va pune la dispoziţia clienţilor cel puţin 50 de camere şi apartamente, inclusiv o serie de apartamente de tip “penthouse” care se vor adresa segmentului premium de clienti.

c) Marriott International, care deține în București hotelurile JW Marriott Bucharest Grand Hotel și Sheraton, va deschide în următorii doi ani, în capitala României, încă 3 noi hoteluri, în parteneriat cu Apex Alliance: un hotel Courtyard by Marriott, în trimestrul III din 2019, un hotel Moxy, în trimestrul IV al acestui an, și un hotel Autograph Collection, în 2020.

Tot în parteneriat cu Apex Alliance, Hilton Worldwide va deschide in 2020  hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport Hotel.

d) Grupul Orbis a anunțat deja deschiderea a două hoteluri Ibis Styles - primul, la începutul anului 2019, în proximitatea Aeroportului Internațional Henri Coandă din București, iar al doilea hotel, la începutul anului 2020, tot în capitală, în proximitatea bulevardului Știrbei Vodă

De asemenea Orbis are in plan si a deschiderea a două hoteluri Ibis: unul în București, în zona Politehnicii, în trimestrul III al anului 2020, iar al doilea în Timișoara, în trimestrul IV al anului 2020. 

De asemenea, compania a anunțat și deschiderea a două hoteluri Mercure - unul în orasul Sibiu, în primul trimestru al anului 2019, și unul în orasul Timișoara, în al doilea trimestru al aceluiași an.

Asadar daca sunteti interesati de o cariera in industria hoteliera de top pregatiti-va CV-urile si aplicati cu incredere pentru ca este nevoie de personal calificat.
MAI POTI CITI