Impresii Biutiful Downtown. Meniuri care reflecta cultura PUB-ului intr-o nota contemporana.

Biutiful Downtown din Timpuri Noi Square, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Biutiful Downtown din Timpuri Noi Square
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,62
Incredere - 0,57

Cunoscutul grup Fratelli a ianugurat pe data de 3 ianuarie 2019 o nouă locație sub brandul Biutiful, în clădirea de birouri Timpuri Noi Square, dezvoltată de Vastint România. 

Pareri Impresii Biutiful Downtown Bucuresti

Biutiful Downtown se dorește a fi o renaștere a primului Biutiful deschis cu ani în urmă, mai exact în vara lui 2012, în centrul Vechi al Capitalei, pe strada Gabroveni și închis în noiembrie 2015, în urma intrării în vigoare a legii care interzice funcționarea de baruri, restaurante și cafenele în clădirile cu bulină roșie.

Sub brandul Biutiful mai funcționează sezonier două locații, Biutiful by The Lake, în București, și Biutiful by The Sea, în stațiunea Mamaia.

Biutiful Downtown reinterpretează cultura pub-ului într-o notă contemporană, mixând tradiționalul cu modernul, elementele „de serie” cu cele deosebite, unice, totul creat pentru a produce surpriză. 

Designul locatiei, semnat, desigur, de Mihai Popescu, arhitect și unul dintre acționarii Fratelli, alături de fratele său, Liviu Popescu, Daniel Caramihai și Nicu Mergeani, aduce în actualitate celebrele tankuri de bere și confortabilele canapele Chesterfield, precum și alte elemente din „vechiul” Biutiful.

Biutiful Downtown implică un anumit stil de viață, un joie de vivre, un modus vivendi. 

Biutiful Downtown  pur si simplu spectaculos, luminos, prietenos, zgomotos și creează o mare dependență, prin sunet, gust, miros.

Grupul Fratelli a închiriat în zona de retail a complexului o suprafață de aproximativ 2.200 mp, din care 600 mp de terase în zonele publice din plaza și esplanade, pentru deschiderea a patru concepte, printre care Biutiful Downtown și Fratellini Bistro. 

Biutiful Downtown și Fratellini Bistro sunt amplasate în Timpuri Noi Offices 1, ocupând întreaga zonă comercială de la parter, mezanin și din plaza, în timp ce conceptul cantină va fi găzduit în Timpuri Noi Offices 2.
MAI POTI CITI