SPORTISIMO.ro pareri magazin articole sportive cu reduceri si promotii bune.

Magazin online sportisimo.ro, parerea recenziilor si comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,60
2. Pareri Negative - 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la magazin online sportisimo.ro (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,57

SPORTISIMO s.r.o. este un retailer de top axat pe vanzarea de articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte.
pareri forum sportisimo lichidari de stoc

Sportisimo sunt pe piața din Cehia din anul 1999, timp în care au câștigat mulți clienți mulțumiți, clienți care ii caută pentru oferta bogată a produselor de calitate foarte bună, oferite la cele mai avantajoase prețuri.

În oferta sportisimo.ro va sunt puse la dispoziție oferte de la branduri de renume precum Nike, adidas, Umbro, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Burton, Spyder, Salewa, Rollerblade, Scott, Olpran, Fila, K2, Wilson, Columbia, Coleman, Hally Hanson, Merrell, Kappa, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Loap, Etape etc..

Puteți alege din oferta Sportisimo completă de schiuri, echipamente de schi, accesorii pentru fotbal, pentru sporturi de sală sau cele cu rachetă, alergare sau fitness.

Mai ofera și tot ce aveți nevoie pentru ciclism, role, drumeții, sporturi de apă, benzi de alergare, aparate pentru tonifierea mușchilor, îmbrăcăminte, accesorii pentru timpul liber și multe altele.

In afara de magazinul online, cei de la Sportisimo au 10 magazine în România, situate în unele din cele mai populare centre de cumpărături și locații pentru ca tu să te poți bucura din plin de plăcerea de a face cumpărături.

Acestea fiind spuse, nu uitati ca in aceasta perioada a anului poți alege dintre hainele de iarnă sau echipamentele sportive reduse cu până la 80%, pe sportisimo.ro!!!
MAI POTI CITI