Pareri Ceasuri William S nou brand de ceasuri fashion in 30 de modele. Preturi accesibile.

Ceasuri William S WatchShop.ro, parerea recenziilor si comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive  - 2,60
2. Pareri Negative - 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Ceasurile fashion William S  (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Surpriza - 0,55

Noile ceasuri William S sunt destinate tinerilor de până în 30 de ani, pasionați de fashion, în ton cu noile trenduri și care privesc ceasurile ca pe accesorii ce le completează ținutele și le reflectă atitudinea.

Ceasurile William S  pareri forumuri watchshopCeasurile William S sunt disponibile în 30 de modele, derivate din două modele ancoră, la care variază culoarea / materialul carcasei, al curelei și al cadranului.

Ceasurile fashion William S sunt disponibile în 3 culori de cadran, 7 culori de curea/brățară și 3 tipuri de culori/brățară: piele, material textil și brățară din oțel inoxidabil.

Cei de la WatchShop.ro au adus în România ceasurile William S din dorința de a le oferi clienților mai multe modele de ceasuri fashion și casual, segmente unde, până acum, nu aveau o ofertă suficient de bogată pentru a veni în întâmpinarea cerințelor de diversitate și versatilitate ale acestora.

Ceasurile fashion William S sunt disponibile la un preț standard de 499 de lei, având o calitate superioară categoriei de preț în care sunt comercializate.

La interior, dispun de un mecanism japonez de înaltă precizie, Miyota. 

Carcasa este din oțel inoxidabil sau oțel inoxidabil placat PVD (Depunere Fizică de Vapori care formează un înveliș de finisare extrem de durabil), iar geamul care acoperă cadranul este din cristal mineral.

Ceasurile William S sunt testate la presiuni de până la 3 ATM, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la stropiri ușoare. 

Pentru a oferi un plus de prestanță, capacul din spatele ceasului este prins în șuruburi, nefiind înfiletat.

Ceasurile William S beneficiază de întreaga gamă de servicii suplimentare oferite clienților WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravură laser și ambalarea produselor pentru cadou.

Parerea noastra despre ceasurile William S esta ca vorbim de un produs de calitate, la un preț rezonabil, în trend, extrem de versatil și care se poate adapta oricărui tip de beneficiar.

In plus varietatea de culori oferă posibilitatea de a adapta același tip de cadou întregii familii sau unui grup de colegi.
MAI POTI CITI