OSTEO EXTRA pareri supliment pentru oase puternice cu recenzii bune pe forumuri.

Analizand cateva forumuri dedicate sanatatii sistemului osos, am observat ca parerea despre Osteo Extra, supliment natural de la Evitalpharma este una majoritar pozitiva si exprima increderea in acest produs.

Suplimentul OSTEO EXTRA are in compozitie conform prospectului o combinatia de minerale (calciu, magneziu, zinc) și vitamine (D, K2, C) esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos atât la femei cât și la bărbați.

Calciu si Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor. Suplimentarea adecavata a aportului de calciu și vitamina D mentine in limite normale structura osoasa. 
Evital Osteo Extra pareri forum sanatatea oaselor

Pentru a deveni pe deplin activă și pentru a-și exercita efectul în absorbția calciului, vitamina D trebuie să fie hidroxilată in ficat și în rinichi, un proces ce depinde de vitamina C.

OSTEO EXTRA contine Vitamina C care contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a oaselor.

Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. S-a demonstrat că, concentrația plasmatică a Seleniului este pozitiv corelată cu prevalența scăzută a densitatii minerale osoase (DMO) la om.

Magneziul, Zincul si Vitamina K contribuie la menținerea sănătății oaselor. 

S-a dovedit  clinic faptul ca Vitamina K joacă un rol important in sănătatea oaselor, activitatea vitaminei K2 fiind implicata in procesul de consolidare a oaselor. 

Vitamina K2 contribuie la fixarea calciului în oase prin activarea osteocalcinei (proteina cea mai abundentă din oase), ceea ce conduce la mineralizarea osoasă. 

Studiile epidemiologice sugerează că o dietă bogată în vitamina K este asociată cu un risc mai mic de fracturi de șold atât la femeile cât și la bărbații la vârsta a treia.

De asemenea, suplimentarea cu magneziu reduce dureri le de spate și îmbunătățește markerii osoși.
Osteo Extra este recomandat a se administra persoanelor peste 45 ani, in perioada premergatoare instalarii menopauzei, dar si dupa.

Mod de administrare Osteo Extra: 2 tablete / zi, minim 3 luni, alternate cu perioade de pauza.

In farmaciile Sensiblu pretul unei cu cutii cu 60 tablete OSTEO EXTRA era de aproximativ 24 lei.
MAI POTI CITI