CONCURS MAGGI 2019: IDEEA ZILE. Castiga un robot de bucatrie Bosch potrivit regulamentului.

Conform regulamentului concursul Maggi "Descopera gatitul echilibrat, gustos si rapid" se desfasoara pana in data de 16 februarie 2019.

Pentru a participa la concursl Maggi 2019 participantii trebuie sa acceseze online site-ul www.maggi.ro/ideea-zilei sa apese butonul "intra in joc" si sa parcurga toate cele 3 intrebari ale jocului "ideea zilei" iar la final sa completeze formularul electronic de inscriere in tombola.

In cadrul concursului cu premii Maggi Ideea Zilei se vor acorda prin trageri la sorti 20 de premii, cate 10 premii pentru fiecare interval lunar, fiecare premiu constand intr-un robot de bucatarie Bosch MCM4250, 800W, bol 1,2 l, blender 1,25 l, storcator, rasnita, culoare alba in valoare de 550 lei.

regulament castigatori concurs 2019 maggi idea zilei joc online

Un  participant unic identificat prin acelasi numar de telefon si aceleasi date personale sau aceleasi date personale pe numere de telefon diferite chiar daca are mai multe participari validate efectuate in perioada concursului Ideea Zilei are posibilitatea sa castige maxim 1 premiu.

Expedierea premiilor Maggi Ideea Zilei se va face prin curier in termen de maxim 40 zile lucratoare de la validarea telefonica, in baza semnarii unui proces verbal de predare-primire semnat de catre castigator.

MAI POTI CITI