CONCURS Brosura AVON C17/2018. Castiga Carduri cadou IKEA conform REGULAMENTULUI.

Conform regulamentului concursului, cumpara produse AVON in valoare de 75 de lei, din brosura C17/2018 pana in data de 06 Ianuarie 2019, inscrie codul unic de pe talonul razuibil primit odata cu comanda facuta si te poti numara printre fericitii castigatori ai concursului „Din anul nou, schimbarea incepe din casa ta”- Campania AVON 17/2018.

Talonul razuibil AVON este alcatuit din: 1 carton tiparit fata-verso pe care sunt prezentate premiile si modalitatea de inregistrare a codului unic alfanumeric format din 8 caractere si desigur Codul unic alfanumeric care iti poate aduce in 2019 premii atractive.

Talonul cu codul promotional AVON trebuie pastrat pentru validarea premiilor.

regulament castigatori concurs avon 2019 carduri cadou ikea

Dupa data incheierii campaniei promotionale, incepand cu 06 Ianuraie 2019 produsele AVON participante descrise mai sus isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii campaniei promotionale

Daca in comanda sunt incluse si minim 2 produse Frozen, de la paginile 10-11 al catalogului Avon 17/2018, participantul va primi inca un talon unic (inca o sansa in tragerea la sorti) la concursul cu premii „Din anul nou, schimbarea incepe din casa ta”.

Adresa de email si/sau numarul de telefon declarat serveste drept mod de identificare pentru castigatori acestui concurs AVON.

Participantul nu poate sa se inscrie cu acelasi cod unic promotional de mai multe ori.

Participantii la promotia AVON curenta trebuie sa pastreze talonul promotional ce contine codul unic, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile concursului „Din anul nou, schimbarea incepe din casa ta” constau in:  
  • 1 x Card cadou Ikea de 10.000 euro, 
  • 5 x Card cadou Ikea de 1.000 euro 
  • 10 x Card cadou Ikea de 100 euro

Extragerea castigatorilor concursului Avon Brosura 17/2018 va avea loc in perioada pana pe 31 Ianuarie 2019.

Anuntarea castigatorului se va realiza prin publicarea pe website www.avon.ro in urma validarii acestuia.

Publicarea listei castigatorilor promotiei „Din anul nou, schimbarea incepe din casa ta” se va face dupa validarea acestora.
MAI POTI CITI