WIKI Monden: Ioana Simion iubita lui Ilie Nastase fosta lui Nick Radoi. Biografii de VIP-uri.

Noua iubita a lui Nastase, Ioana Simion (varsta 43 ani) are trecut in biografie faptul ca i-a fost candva iubita si milionarului Nick Radoi, iar acum se bucura deplin de locul ramas vacant in viata marelui tenismen. 

Ilie Nastase si noua cucerire, Ioana Simion, par sa se simta din ce in ce mai bine unul in compania celuilalt.

Un wiki amoros interesant si incitant care pare sa dea bine in biografia lui Ilie Nastase vedeta cu 2000 de femei cucerite la activ.

Mai ales ca si-au condimentat relatia inca de la inceput cu vacante si cadouri din gama celor de lux.
biografie ioana simion ilie nastase stiri mondene de ultima ora

Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru cei doi.

Ba chiar s-a speculat că Ilie Nastase si Ioana Simion și-ar fi unit destinele, conform unor informații apărute pe internet. 

Insa s-a dovedit a fi un fake news autentic.

Ioana Simion si Ilie Nastase, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 1,00
3. Sentiment neutru - 2,30

Emoţia parerilor referitoare la relatia dintre Ilie Nastase si Ioana Simion (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Frica - 0,53
Incredere - 0,55

„L-am văzut ca pe o legendă a României! Niciodată nu m-am gândit că vom avea o relaţie!", a spus Ioana Simion invitata fiind la postul de televiziune Antena 1.

Noua iubita a lui Ilie Năstase a spus că a început să îl privească pe fostul tenismen ca pe un posibil adevarat partener de viata abia după ce au petrecut o vacanță împreună.

De curand a vorbit Ilie Nastase a vorbit public si despre gestul unic pe care l-a făcut pentru femeia (Ioana Simion) care este cu 29 de ani mai tânără de cat el.

Recunoscut pentru relaţiile şi escapadele pe care le-a avut de-a lungul timpului (despre primul lider mondial din istoria tenisului spunându-se că a avut peste 2.000 de femei), Ilie Năstase este de parere ca a venit timpul să investească sentimental în ceea ce poate fi ultima relaţie de dragoste serioasă a vieţii. 

Iar în acest sens Nastase decis că e momentul să facă ce nu a făcut pentru nicio altă femeie, iar numele Ioanei Simion şi l-a tatuat pe mâna stângă.

Interesant ca cei care isi exprima parerile despre relatia dintre Nastase si iubita lui mai tanara Ioana Simion sunt bioplare osciland intre teama si incredere ca relatia este una pozitiva.
MAI POTI CITI