TOP Instagram Locuri de ieșit din București. Locatii bune de ieșit fie iarna, fie vara in București.

GetOut.Social a realizat un studiu de caz cu privire la cele mai populare locații de iesit din București de pe rețeaua de socializare Instagram.

Pentru realizarea topurilor locurilor bune de iesit din București au fost analizate datele de la 34 locații care includ baruri, restaurante si cafenele care au avut activitate in luna octombrie pe Instagram.

Studiul a fost realizat cu ajutorul ProductLead.me și vizeaza 5 categorii principale de locații de ieșit din București.

top recomandari locuri intime si ieftine de iesit din bucuresti

GetOut.Sociala este o platforma creata de ProductLead.me, un instrument avansat pe zona de visual commerce si influencer marketing din România, care lucrează cu peste 400 brand-uri si 3.350 de influenceri.

Top locuri de iesit din Bucuresti apreciate pe Instagram:

a) Cele mai populare locuri de iesit din Bucuresti de pe Instagram, unde primele 5 locuri au fost ocupate de: Cloud Bistro Pub, Linea Closer To The Moon, Calif, Radisson Blu Hotel și Trofic.

b) Cele mai urmarite locatii de pe Instagram sunt: Pura Vida România, Adhoc Bistro, NOMAD Skybar, 5toGo și THE URBANIST.

c) Cele mai populare postari pe Instagram au fost desemnate Cloud Bistro Pub, Coffeol, Linea Closer To The Moon, Calif și Fix.

d) Locatiile de iesit din Bucuresti cu cele mai apreciate postari pe Instagram sunt Coffeol, Linea Closer To The Moon, Maison des Crepes, Pura Vida România și Simbio.

e) Locatiile “OMG NO IG” care nu detin cont de Instagram, dar care au fost apreciate de evaluatori sunt Café Verona, Ceai la Vlaicu, Edessa și Therapy Café.
MAI POTI CITI