REZUMAT Protectorul Istanbulului serial cu CAGATAY Ulusoy pe NETFLIX!

Inainte de a vedea pe scurt rezumatul Protectorul Istanbulului, va spunem ca prezenta lui Cagatay Ulusoy in distributie, ca si interpretul personajului principal, a fost pentru multi o surpriza.

Insa se dovedeste ca deseori prejudecatile ne influenteaza, insa nu si pe cei de la Netflix, care dupa ce si-au rulat Inteligenta Artificiala (Netflix’s Artificial Brain), au hotarat sa lanseze un serial cu Çağatay Ulusoy și Ayça Ayşin Turan.

Cagatay Uluso îi va da viaţă lui Hakan, un bărbat care călătoreşte din zilele noastre în secolul al V-lea şi care descoperă că are puteri supranaturale.
rezumatul episoadelor protectorul Protectorul Istanbulului Cagatay Ulusoy

Anunţată în luna mai a anului trecut filmările serialului Protectorul Istanbulului au ajuns la final, iar Çağatay Ulusoy (varsta 27 de ani) îi va da replica frumoasei Burcu Biricik (pe care o cunoasteti din „În numele fericirii”).

Conform rezumatului serialul „The protector” („Protectorul Istanbulului”) va avea 10 episoade și se va lansa pe platofma Netflix pe 14 decembrie 2018.

Serialul Protectorul Istanbulului urmărește Aventura lui Hakan, un tânăr vânzător al cărui univers se trasformă atunci când află că este legat de o lume veche, secretă și scopul lui este să protejeze orașul Istambul.

La începutul actiunii, Hakan nu este nici de departe un erou – un tip simplu, într-un oraș cu 15 milioane de locuitori unde estul întânește vestul, iar trecutul întâlnește viitorul, 

Hakan trebuie să învețe repede că orașul său natal este amenințat de ființe mistice, misterioase și nemuritoare, iar rolul său este să le oprească. 

Este o temă pentru care nu numai că nu este pregătit, dar îi rezistă – își va implini Hakan destinul de ultim protector?

Ramane sa vedeti in cele 10 episoade ale serialului SF turcesc Protectorul Istanbulului.


Trailer nou serial Protectorul Istanbulul cu Cagatay Ulusoy 2018

Din distribuţia serialului Protectorul Istanbulului vor mai face parte actorii: 
  • Ayça Ayşin Turan (care a avut succes în Turcia cu serialul „Meryem”), 
  • Okan Yalabık (Ibrahim Paşa din „Suleyman Magnificul”), 
  • Hazar Ergüçlü („Elita societăţii”, „Yaman”) 
  • Mehmet Kurtuluş („Kösem”).
MAI POTI CITI