REGULAMENT Concurs TINMAR CEA MAI BUNA ENERGIE. Castiga contravaloarea consumului de energie electrica pentru 1 an.

Conform regulamentului, Concursul TINMAR CEA MAI BUNA ENERGIE se va desfasura pana in data de 1 decembrie 2018 pe platforma online www.ceamaibunaenergie.tinmar.ro

Potrivit informatiilor din regulament la promotia Tiname "Cea mai buna ENERGIE" se vor acorda urmatoarele premii: 

1) 3 premii reprezentand contravaloarea consumului de energie electrica pentru 1 an. 

Contravaloarea energiei pe 1 an se acorda sub forma platii contravalorii unui consum lunar de 200 Kwh si un consum total de 12*200 KWh la pretul de baza energie (fara taxe) oferit de Organiator în Oferta Standard valabilă pe site-ul www.tinmar.ro la data extragerilor castigatorilor. 

pareri regulament concurs tinmar cea mai buna energie contul meu online

Plata se face in termen de 60 de zile de la stabilirea castigatorilor 

2) 10 premii reprezentand contravaloarea consumului de energie electrica pentru 1 luna 
Contravaloarea energiei pe 1 luna se acorda sub forma platii contravalorii unui consum lunar de 200 Kwh la pretul de baza energie (fara taxe) oferit de Organiator in Oferta Standard valabila pe site-ul www.tinmar.ro la data extargerii castigatorilor 

Plata se face in termen de 60 de zile de la stabilirea castigatorilor

3) 100 de tricouri personalizate cu stikerele de concurs.

Pentru a se inscrie in concurs, participantul la campania Tinmar "Cea mai buna energie" trebuie sa trimita cea mai buna energie prin intermediul stikerelor puse la dispozitie in platforma online www.ceamaibunaenergie.tinmar.ro, si / sau sa urce un mesaj in platforma prin care sa spuna ce inseamna cea mai buna energie pentru el. 

Dupa asta, participantul  trebuie sa completeze formularul. Formularul cuprinde urmatoarele date: Nume, Prenume, Telefon, Adresa mail. 

Daca participantul face ambele actiuni este inscris de doua ori in concurs.

Dupa incheierea perioadei de concurs are loc extragerea castigatorilor. 

Vor fi extrasi 113 castigatori Tinmar "Cea mai buna energie", iar pentru fiecare castigator vom avea cate 3 rezerve. 

Tragerea la sorti va  avea loc la 5 zile de la inchiderea campaniei (1 decembrie 2018), iar afisarea castigatorilor concursului "Cea mai buna energie" va avea loc dupa validarea acestora.

Lista finala a castigatorilor se va publica in cadrul platformei www.ceamaibunaenergie.tinmar.ro/ la sectiunea castigatori, in termen de maxim 1 zi calendaristica de la data incheierii procesului de validare.
MAI POTI CITI