REGULAMENT Concurs ETI WANTED. „Fii Rebel Model” si castiga un Sony PlayStation 4.

Conform regulamentului, concursul Eti Wanted “Fii Rebel Model” se desfasoara in conformitate cu prevederile din Regulament si se va incheia la data 24.12.2018.

Concursul Eti Wanted este organizat si se desfasoara online, pe pagina www.etiwanted.ro si pe pagina de de Facebook Eti Romania: www.facebook.com/ETIPufRO.

Pentru a participa la concursul cu premii ETI, participantii trebuie parcurga urmatorii pasi:

a) sa acceseze pagina www.etiwanted.ro; 

b) sa incarce o fotografie de tip “selfie” (respectiv un material fotografic reprezentand portretul/ imaginea statica a participantului) pe pagina campaniei  www.etiwanted.ro si sa genereze o fotografie de rebel model; 
regulament concurs eti wanted fii rebel model reguli participare

c) sa detina un cont activ pe reteaua de socializare Facebook; 

d) sa respecte cerintele postarii oficiale ale campaniei publicate pe pagina de Facebook ETi Romania (www.facebook.com/ETIPufRO); 

e) sa posteze intr-un comentariu la postarea publicata din data de 12.11.2018 pe pagina www.facebook.com/ETIPufRO fotografia generata in cadrul site-ului www.etiwanted.ro. Postarea trebuie sa fie vizibila pentru toata lumea; 

f) sa se informeze in prealabil si in detaliu cu privire la oricare dintre termenii si conditiile privind desfasurarea Campaniei, conform Regulamentului

Fiecare participant are dreptul la o (1) singura inscriere in campania ETI "Fii rebel Model", pe baza ID-ului unic generat de Facebook. 

In cazul inscrierii prin mai multe comentarii, doar primul dintre ele va fi folosit in extragere, respectiv jurizare.

1) Prin tragere la sorti (electronic), saptamanal se vor acorda cel mult 10 (zece) premii / saptamana constand in baxuri cu produse ETi Wanted. 

2) Prin jurizare saptamanala se va acorda un premiu/saptamana constand intr-o postare pe Facebook cu imaginea castigatorului, postare in care se va anunta persoana care a fost aleasa „Rebel Modelul” saptamanii incheiate. Castigatorul va primi si un bax de produse Eti Wanted.

3) Prin tragere la sorti electronica in data de 8 ianuarie 2019 se vor acorda 3 premii finale la concursul Concurs ETI WANTED constand intr-un Sony PlayStation, o camera GoPro Hero 5 si o placa de snowboard.
MAI POTI CITI