REGULAMENT Alexandrion Castiga PREMII pe Fapte nu pe Vorbe. Reguli concurs Jeep Wrangler 2019.

Conform informatiilor din regulament, concursul Alexandrion Castiga Premii pe Fapte nu pe Vorbe se desfasoara pana in data de 20 ianuarie 2019.

Cumpara produse promotionale Alexandrion 5*- SKU-urile de: 0.2L, 0.5L o 0.7L, lL ,1.75 si 7*- SKU-urile de 0.5L , 0.7L, IL si poti castiga premii pe loc zilnic sau marele premiu Un Jeep Wrangler.

Eticheta promotionala Alexandrion este alcautita din o fila in care sunt detaliate premiile promotiei si o banda adeziva aflata in contact direct cuambalajul pe care se afla tiparit codul unic alfanumeric format din 8 caractere.
concurs alexandrion 2019 regulament castigatori jeep wrangler

Participantii la concursul Alexandrion Castiga Premii pe Fapte nu pe Vorbe vor trimite Codurile prin expedierea, pana in data de 20 ianuarie 2019, a unui SMS la 3708 (numar cu tarif normal, in retelele Orange, Vodafone, Telekom si DIGI) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale.

Participantii la promotia Alexandrion trebuie sa pastreze ambalajul sau ambajalele promotionale ce au atasate eticheta promotionala continand codul unic, integrale si in original, impreuna cu bonul fiscal atesta achizitia produsul participant, pentru validarea ulterioara a premiului.

Potrivit informatiilor din regulament, premiile promotiei Alexandrion  Castiga Premii pe Fapte nu pe Vorbe sunt urmatoarele:

a) Premii zilnice:
Bax  Alexandrion 7* (12clc*0.7L) instant
Voucher eMag 1000 Lei

b) Premii saptamanale:
26 x Cort hannah tribe 4 pentru 4-5 persoane; 2 intrari, 1 vestibul spatios; 3 bete din fibra de sticla, care se monteaza pe exterior; diametrul betelor: 9.5mm, 8.5mm, 7mm; Rezistent la apa exterior: 3 000 mm.

c) Marele Premiu al promotiei Alexandrion: Jeep Wrangler motorizare 2.8 CRD AT 200 CP

Un Participant la promotia cu premii Alexandrion Castiga Premii pe Fapte nu pe Vorbe poate castiga, pe toata durata de desfasurare a Campaniei, maxim: 2 premii zilnice (un premiu constand intr-un bax de Alexanrion 7* si un premiu constand intr-un voucher eMag), 1 premiu saptamanal si Marele Premiu indiferent de numarul de inscrieri efectaate si indeferent de numerele de telefon de pe care acesta a participat.

Marele premiu al concursului Alexandrion, un Jeep Wrangler,  va fi inmanat castigatorului in termen de maxim 60 zile de la data validarii.

Predarea premiului se va face numai inbazaunui proces verbal de predare-primire care contine datele de identificare ale castigatorului, descrierea premiului primit, precum si semnatura de primire si de predare a castigatorului.
MAI POTI CITI