Pareri So Curls ROWENTA ondulator automat pentru bucle perfecte. Ghid recomandari, preturi.

Ondulator So Curls de la Rowenta, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la ondulator automat So Curls Rowenta (Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,56
Pareri Forumuri Ondulator Automat So Curls Rowenta

Cu ondulatorul automat So Curls de la Rowenta vei obtine cele mai stylish coafuri: de la bucle lejere sau bine definite, la onduleuri retro. Your choice, your style! (VERIFICA Oferta de Pret actuala)

Datorita sistemului inovator Instant Curling, suvita de par se infasoara rapid in jurul elementului de incalzire, iar in cateva secunde vei avea buclele pe care ti le doresti.

Cu noul ondulator automat So Curls Premium Care de la Rowenta vei obtine buclele dorite rapid si usor! Alege-ti stilul: bucle largi, bucle lejere sau bucle definite!

Ai la dispozitie 12 setari pentru a realiza buclele pe care le doresti, in functie de tipul tau de par. 

So Curls Elite se adapteaza oricarui tip de par (subtire, normal si gros) datorita celor 3 trepte de temperatura ce se combina perfect cu cei 4 timpi de ondulare

Poti alege intre cele 3 setari de temperatura (230°C, 200°C sau 170°C) pe cea potrivita tipului tau de par: subtire, normal sau gros. 

Cronometrul integrat te ajuta sa controlezi timpul de realizare a buclei (6 sec, 8 sec, 10 sec sau 12 sec). 

Un semnal sonor te va anunta cand bucla este gata. Ce trebuie sa faci: Aseaza suvita in ondulator si apasa pe butonul integrat pe maner. 

Sistemul automat ”Instant Curling” roteste suvita de par in jurul elementului incalzit pentru a crea bucle. Elibereaza suvita dupa semnalul sonor si gata! Ai obtinut buclele perfecte!

Gratie invelisului ceramic imbogatit cu mineral de turmalina, parul isi recapata stralucirea naturala!

La momentul analizei pretul ondulatorului automat ROWENTA SO CURLS era de aproximativ 338 lei!