Pareri Philips BDM3470UP monitor cu ecran 34". Ghid recomandari, preturi.

Monitor Philips BDM3470UP, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,40

Emoţia parerilor referitoare la Monitor Philips BDM3470UP (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Surpriza - 0,58
Philips BDM3470UP pareri monitor profesional de 34 inch

Monitorul Philips BDM3470UP, multumita bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborat pana la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil.

Inaltimea mica intre masa si rama este solutia perfecta daca utilizati ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator.

Formatul UltraWide cu o rată de aspect 21:9, combinat cu rezoluția CrystalClear Quad HD 3440 x 1440, oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o imagine panoramică cu detalii foarte bine definite.

Performanța vizuală a monitorului este mărită de puterea tehnologiei IPS, care oferă imagini redate cu precizie, transformând vizionarea fotografiilor, a filmelor, precum și navigarea pe internet într-o experiență relaxantă.

Tehnologia USB 3.0 super-rapida utilizeaza o rata de transfer de 5,0 gbiti/s, care este de aproape 10 ori mai rapida decat USB 2.0 standard, reducand timpul dedicat transferului de date si ajutandu-va sa economisiti timp si bani.

Monitorul de 34 inch Philips BDM3470UP are o diagonală de 34 de inci, care oferă utilizatorilor suficient spațiu pentru proiectele lor.

Chiar dacă este vorba de lucru individual sau în grup, monitorul Philips BDM3470UP dispune de dimensiuni suficient de mari încât utilizatorul să poată deschide documente de diverse mărimi, comparații ale tabelelor, operațiuni detaliate CAD-CAM, sau toate în același timp.(Verifica Pretul)

Mobile High Definition Link (MHL) este o interfata mobila audio/video pentru conectarea directa a telefoanelor mobile si a altor dispozitive portabile la afisaje cu inalta definitie.

Un cablu optional MHL va permite sa va conectati dispozitivul mobil care accepta MHL la acest afisaj mare Philips MHL si sa va vizionati videoclipurile HD care prind viata cu sunet complet digital.
MAI POTI CITI