Pareri Palatul SUTER. Impresii foarte bune fostul Carol Park. Hotel clasificat acum 5 stele plus!

Parerile despre Hotelul Palatul SUTER din Bucuresti sunt extraordinare pe mai toate forumurile de turism cat si pe marile site-uri de rezervari internationale. 

Impresiile despre singurul hotel din Romania clasificat 5 stele plus,  Palatul SUTER, sunt chiar mai bune decat pe vremea cand locatia se numea Carol Park Hotel. 

Conform acestor pareri, Palatul Suter are toate şansele să devină acel loc de întâlnire, cultură, artă, gastronomie, unde lumea să petreacă timp doar şi pentru o cafea, în liniştea şi armonia locului.

Palatul Suter, construit la începutul secolului al-19-lea ca reşedinţă a arhitectului elveţian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I şi artizan al Parcului Carol, precum şi al cartierului Grammont, are 17 camere şi apartamente diferite atât ca arhitectură, dar şi ca stil.

impresia parerilor hotel palatul suter cazare de lux de 5 stele plus

Cladirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007, când a fost lansata pe piata hoteliera sub numele de Carol Park Hotel, atragând în anii care au urmat clienti celebri care au ajuns în Capitala, printre care cântareata Beyonce, actorul Nicholas Cage, Deep Purple sau Enrique Iglesias.

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon a fost cazat şi el tot aici, pe durata summit-ului NATO de la Bucureşti în "Camera Frumoasei din Pădurea Adormită", cum o numesc angajaţii hotelului (camera are turnuleţ).

Care este parerea turistilor despre Hotelul Palatul Suter (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
 1. Servicii - 8.7
 2. Locatie - 8,7
 3. Curatenie - 8,9
 4. Confort - 8,8
 5. Facilitati - 8,5
 6. Personal - 8,5
 7. Raport calitate / pret - 8,8
 8. Securitate - 8.4
 9. Locuri de parcare - 8,3
 10. Dimensiunile camerelor - 8,6
 11. WiFi/Internet gratuit - 8,5

Camerele hotelului Palatul Suter au fost refăcute în totalitate, având, de asemenea, un nou design şi stil.

Restaurantul, aflat iniţial la nivelul inferior, la fel ca şi barul, au fost aduse la parter, din motive lesne de înţeles: impactul vizual la intrarea în hotel, cât şi panorama asupra oraşului oferite de acestea.

Astfel, Gustav Cuisine & Wine are 34 de locuri şi este o combinaţie între modern, high tech şi arhitectură tradiţională caracteristică anilor 1900, cu o terasă şi o panoramă interesantă a Palatului Parlamentului.

Barul hotelului Palatul Suter este situat la acelaşi nivel, având şi el o terasă, acoperită de această dată. 
pareri interioare camere hotel palatul suter

La nivelul inferior se află o sală de evenimente de aproximativ 65 de persoane, care se deschide într-o curte interioară, transformată într-un fel de urban garden, cu 100 de locuri. 

Terasa din curtea interioară, chiar dacă închisă în lunile de toamnă – iarnă, este un loc ideal pentru petreceri, evenimente sau pur şi simplu un brunch sau o evadare într-un loc ascuns în centrul oraşului. 

Facilităţile hotelului 5* Palatul Suter sunt completate de o mică sală de fitness, o saună şi o sală de masaj.

Printre multele schimbări există elemente care au fost lăsate la locul lor, precum corpul de iluminat din holul hotelului, unul dintre cele mai mari candelabre de Murano din lume, cu o lungime ce se întinde de-a lungul a patru etaje.