Pareri NVIDIA RTX placi Video reduceri de pana la 40% in perioada sarbatorilor, Ghid recomandari, preturi.

Placi Video NVIDIA RTX, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Placile Video NVIDIA RTX (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,59
pareri forumuri placi video nvidia rtx altenativa la ge force

NVIDIA a pregătit pentru perioada sărbătorilor prima campanie națională de reduceri de preturi la produse de gaming.

Pasionații vor avea la dispoziție o gamă variată de produse din segmentul plăcilor video din generațiile GTX și RTX, sistemelor PC, monitoarelor și laptopurilor de gaming, ale căror reduceri ajung până la 40%.

Placile video NVIDIA RTX aduc cu o multitudine de instrumente puternice pe care dezvoltatorii de jocuri le folosesc pentru a adăuga AI și efecte ray-tracing, inclusiv hardware și software care permit shadere avansate programabile, ray tracing și deep learning.

Arhitectura Turing a noii game de placi video RTX de la Nvidia  oferă o performanță de 6 ori mai mare decât predecesorul său, Pascal™  si redefineș PC-ul ca platformă supremă de gaming, cu noi funcționalități și tehnologii care oferă gaming 4K HDR la 60 frame-uri pe secundă chiar și în cazul celor mai solicitante jocuri.

NVIDIA a prezentat un showcase care a pus în valoare noile tehnologii Ray Tracing, NVIDIA Ansel RTX și NAS (NVIDIA Adaptive Shading), implementate în jocurile Battlefield V și Wolfenstein II: The New Colossus.

NVIDIA Adaptive Shading (NAS) reprezintă o varietate de tehnici care folosesc noua tehnologie Turing de shading a rate-urilor pentru a crește performanța de randare și calitatea acesteia, aplicând un nivel variabil de putere de procesare unor zone diferite ale imaginii. În mod specific, Wolfenstein II: The New Colossus utilizează Content Adaptive shading și Motion Adaptive shading.

Ray tracing-ul în timp real este o revoluție pentru industria de gaming, întrucât oferă un nivel de realism mult peste ceea ce permit tehnicile de randare tradiționale.

Studiourile creatoare de jocuri de top deja dezvoltă titluri care înglobează ray tracing în timp real prin intermediul plăcilor grafice NVIDIA GeForce RTX.

Pasionații si entuziastii vor avea la dispoziție o gamă diversificata de produse din segmentul plăcilor grafice din generațiile GTX și RTX, sistemelor PC, monitoarelor și laptopurilor de gaming, ale căror reduceri la preturi ajung până la 40%:

a) Placa Video INNO3D GEFORCE GTX 1050 TI TWIN X2 4GB GDDR5, 1290MHz, Boost 1392MHz pret 714 lei

b) Placa Video MSI GEFORCE GTX 1060 3GB OC 3GB GDDR5, 1544MHz, Boost 1759MHz pret 984 lei

c) Placa Video KFA GTX 1070 TI EX-SNPR WHITE 8GB GDDR5, 1607MHz, Boost 1683MHz + Joc Gratis: "Monster Hunter  World" pret 1,829 lei
MAI POTI CITI