Pareri meniu NOMINOE o clatitarie - bacanie de invidiat. Impresii bune. Oferte de calitate. Preturi decente.

Parerile clientilor despre meniul bacaniei NOMINOE din Bucuresti sunt foarte bune si apreciaza faptul ca accentul este pus pe produsele tradiționale, artizanale, naturale și bio.

Ingredientele produselor de la bacania Nominoe sunt achiziționate din România, însă sunt și unele pe care le aduc din Franța, deoarece n-ar putea pretinde că sunt o adevărată „clătitărie-băcănie bretonă” fără ele.

Care este parerea clientilor despre bacania Nominoe Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de profil):
  • Servicii - 8.8 
  • Locatie - 8,0
  • Curatenie - 8,5
  • Raport calitate / pret - 8,6
  • Personal - 8,5
pareri meniu clatitaria nominoe o bacanie cu produse traditionale din franta

Nominoe este o „clătitărie-băcănie” cu specific breton, care și-a deschis porțile în toamna anului 2018 lin București, pe strada Maltopol, colţ cu Intrarea Veronica Micle. Sunt 28-30 de locuri înăuntru și 32-36 de locuri pe terasă. 

Clatitaria Nominoe este deschisă de luni până vineri în intervalul 12.00 – 22.00, și sâmbătă și duminică de la 10.00 la 22.00. În curând, vor livra pentru acasă prin Uber Eats și Takeaway.

Nominoe este o clătitărie bretonă care servește clătite sărate din făină de hrișcă bretonă bio, dar și clătite dulci, toate cu umpluturi bretone tradiționale. 

La Nominoë veți găsi in meniu și cidru artizanal breton, elaborat în cea mai veche cidrărie bretonă, dar și bere artizanală românească, nefiltrată și nepasteurizată (IPA, APA și albă).

Nominoë funcționează și ca băcănie, de unde clienții pot achiziționa cidrul și berea sus menționate, precum și biscuiții artizanali bretoni („galettes” și „palets”) sau bomboanele-caramel, cu unt sărat.

Cu prilejul Sarbatorilor de Iarna 2018, băcănia Nominoë va pregăti mai multe tipuri de coșulețe, cu produse tradiționale și artizanale din Bretania. 

La vânzare, dar și în clătităria Nominoe veți găsi:

a) conserve de pește artizanale (îndeosebi sardine, cu mai multe tipuri de dressing), pateu de pește artizanal cu bucăți de pește („rillettes” de somon, ton, macrou), 

b) pateu de porc Henaff (fără conservanți sau coloranți, cel mai cunoscut și mai apreciat pateu de porc în Franța, care și el vine din capătul Bretaniei, cu sare de Guerande – cea mai apreciată sare marină bretonă – sau cu mai multe tipuri de condimente)

c) precum și o prăjitură tradițională bretonă („gâteau breton”), umplută cu gem de prune, adus tot de la o patiserie artizanală bretonă.
MAI POTI CITI