Pareri Magazine MyAuchan: legume și fructe proaspete, produse bio la preturi accesibile.

Magazinele MyAuchan franciza, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la Magazinele de proximitatea MyAuchan (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,56
pareri franciza myauchan magazine de proximitate cu recenzii bune

Auchan Retail România a deschis primul magazin de proximitate din Craiova și ajunge astfel la un număr de 19 magazine MyAuchan la nivel național.

Magazinul MyAuchan deschis pe 15 noiembrie 2018 la Craiova se adaugă unui număr de 15 magazine existente în stațiile Petrom (magazine deschise în parteneriat cu OMV Petrom) și celor trei magazine MyAuchan, independente, din București.

Avand o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați, magazinul MyAuchan este situat în apropierea Universității de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 16C.

Orarul de funcționare al magazinului MyAuchan Craiova este de la ora 7.30 la ora 22.00, de luni până duminică.

Noul magazin MyAuchan propune o gamă de 3.000 de produse alimentare și nealimentare, dispune de un Coffee corner, și oferă servicii suplimentare de plată a utilităților.

Universul gastronomic pe care clienții îl vor descoperi în noul magazin MyAuchan din Craiova reunește produse preparate pe loc, legume și fructe proaspete, produse bio și, special creată pentru craioveni, o gamă de preparate Take Away.

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii și LillaPois.

Daca cei de la MyAuchan vor apasa pe "pedala de accelariati" si vor franciza intr-un mod atractiv MyAuchan ar putea sa intre in lupta pentru suprematia magazinelor de proximitate de tipul La Doi Pasi, Shop & Go sau Carrefour Market!

Iar noi suntem de parere ca intodeauna concureanta reala nu poate fi decat benefica pentru consumatori, mai ales daca franciza MyAuchan va fi aliniata pe o politică de prețuri mici, în acord cu strategia de discount generalizat a Auchan România
MAI POTI CITI