Pareri GEL cu Castan Salbatic si Vita de Vie Dureri de picioare si VARICE NaturaStudio Pharma.

Sa incercam sa ne facem o parere despre gelul de masaj terapeutic cu extract de castan sălbatic și viță de vie pe care cei de la NaturaStudio il recomanda pentru dureri de picioare, varice, capilare sparte, picioare umflate, “picioare grele”.

Gelul cu Castan Salbatic pentru Dureri de picioare si Varice este un remediu natural pentru durerile de picioare și venele varicoase.

Din prospect aflam ca in compozitia Gelului cu Castan Salbatic si Vita de Vie gasim urmatoarele ingrediente active: castan salbatic, podbal, vita de vie, mentol, camfor, aloe vera, salicilat de metil.

Sa luam deci pe rand aceste ingrediente active din compozitia Gelului cu Castan Salbatic NaturaStudio si sa ne facem o impresie despre beneficiile aduse de acestea starii de sanatate a picioarelor noastre.
pareri-forum-gel-cu-castan-salbatic-pentru-dureri-de-picioare-si-varice

a) Extractul de viță de vie este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale care ameliorează durerile și reduce umflarea picioarelor cauzată de fluxul sanguin scăzut (varice, insuficiența venoasă cronică).

Extractul de frunze de viță de vie conține cantități mari de bioflavonoide. 

Stiința modernă a autentificat beneficiile acestui extract, în special în tratamentul insuficienței venoase cronice .

b) Podbalul este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți terapeutice, fiind folosit la scară largă sub diverse forme (extract, ceai, pastile), inclusiv de industria cosmetică, datorită proprietăților sale antirid, de hrănire și hidratare în profunzime a pielii. 

Podbalul acționează pentru a hrăni și proteja pielea, de a revigora picioarele obosite prevenind de asemenea formarea bătăturilor, bășicilor și a vânătăilor.

c) Castanul sălbatic este de folosit de secole în medicina populară românească. Printre compușii săi cu rol terapeutic se numără saponinele și în special escina, taninurile, afrodescina și numeroase principii amare. 

Escina proventită din castane protejează colagenul și elastina, principalele proteine din structura vaselor de sânge. 

Acest fapt explică efectul benefic pe care preparatele pe bază de castan îl au asupra sistemului circulator: tonifică și repară venele și capilarele lezate, fluidizează fluxul sanguin, îmbunătățesc funcționarea inimii și a creierului. 

De aceea extractul de castan acționează benefic în cazul tulburărilor venoase (varicelor), acționând că un puternicdecongestionant fiind recomandat și în tulburările de capilaritate și în cazul trombozelor.

d) Camforul este utilizat atât de medicina tradițională chineză sau medicina ayurvedică. Această rășină (camforul) sporește energia tuturor celorlate plante cu care este în amestec și are proprietatea de a transporta și difuza în tot corpul principiile terapeutice ale celorlalte plante.

Mod de utilizare GEL cu Castan Salbatic si Vita de Vie:

Aplicați pe picioare prin masaj delicat, de două ori pe zi.

Aplicați gelul și masați întotdeauna de jos în sus, pentru a stimula circulația sângelui și a reduce încărcătura venelor.

Pretul unei cutii de gel cu castans i extract de vita de vie 200 ml era pe site-ul NaturaShop de 59 lei.

Urmarind unele discutii de pe forumuri medicale am observat ca parerea despre  gelul de masaj terapeutic cu extract de castan sălbatic și viță de vie este una pozitiva chiar daca exista voci care afirma ca pretul este prea mare si ca se pot gasi si alternative mai ieftine.

Per ansamblu, parerea noastra este ca daca va confruntati cu probleme de picioare atunci puteti incerca cu incredere gelul de masaj cu extract de castan salbatic si vita de vie de la NaturaStudio Pharma.
MAI POTI CITI