Pareri ESENCIA Loewe Parfumul Barbatilor Eleganti si Seducatori. Ghid recomandari, preturi.

Parfum barbatesc Esencia Loewe, parerea recenziilor si review-urilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la parfumul Esencia Loewe pour Homme (Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,55
Pareri Forumuri Esencia Loewe Parfumul Barbatilor Eleganti

Parfumul barbatesc Esencia pour Homme de la Loewe s-a lansat in 1988 ca o aroma olfactiva de tip aromatic-fougère si a ramas de-a lungul anilor un etalon de parfum proaspat, fresh.

Dupa treizeci de ani apare versiunea sa contemporana, Eau de Parfum Esencia pour Homme cu accent olfactiv pus pe nota seducatoare de lavanda.

Noua editie Esencia pour Homme de la Loewe adresata barbatilor eleganti si seducatori este plina de lavanda si acorduri lemnoase, santal si lichen.

Sticla apei de parfum Esencia Loewe este neagra cu capac din cenusa unui lemn durabil decorat cu frunze aurii.

Capacul sticlei parfumului Esencia pour Homme de la Loewe este facut de mestesugarii de la fabrica Quadpack Wood din Spania si e tratat manual cu o tusa aurie de pensula - o procedura artizanala ce completeaza operatiunea industrializata a fabricii Quadpack Wood.

Loewe e o marcă spaniolă de vestimentaţie şi produse de lux, cu sediul la Madrid.

Loewe  este cunoscută mai ales datorită produselor sale din piele, a poşetelor şi a accesoriilor, dar şi datorită parfumurilor unice, aflate printre cele mai bine vândute din Spania.
MAI POTI CITI