Pareri decoratiuni de CRACIUN JYSK 2018. Preturi intre 5 lei si 300 de lei.

Decoratiuni de Craciun JYSK 2018 inspirate din spiritul “hygge”, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la decoratiuni de Craciun JYSK 2018 (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Surpriza - 0,55

Colecția de iarnă a JYSK este inspirată din spiritul “hygge” (cuvântul danez care inseamna confort sufletesc) și este structurată în funcție de două tendințe: un stil elegant și modern, denumit Crăciun strălucitor, cu sclipici, stele și lumini, la care se adaugă Crăciunul roșu, specific scandinav, cu brad, broderii și spiriduși.
pareri decoratiuni de craciun 2018 jysk instalatii de lumini si globulete

Prețurile accesoriilor si decoratiunilor de Craciun 2018 de la JYSK variază între 5 lei și 300 de lei, iar ele sunt disponibile în magazine în luna noiembrie.

Noua colecție "hygge" de Craciun 2018 Jysk include 150 de obiecte, printre care vaze, globuri, sfeșnice, perne în formă de stele, Moși Crăciuni, instalații luminoase atat pentru interior cat și pentru exterior, decorațiuni și figurine. 

În plus, în această colecție de decoratiuni de Craciun se încadrează și cea Nordic Mood, așa că amatorii de “hygge” vor avea la dispoziție și perne, pături, fețe de masă și covorașe.

Cei de la Jysk sunt de parere ca românii să se bucure din plin de un Crăciun «hygge» și asftel le pun la dispoziție ingredientele necesare, în forma unui tot unitar.

Jysk doreste să îi inspire să combine decorațiunile, textilele, corpurile de iluminat și accesoriile speciale de sărbători pentru a compune un decor intim și personalizat, cu o atmosferă relaxantă și primitoare.

ATENTIE! În fiecare săptămână, începând de joi, clienții JYSK beneficiază de campanii promoționale în ce privește diverse produse din colecție.

Reducerile variază între 20 și 50%. Prima campanie, demarată pe 15 noiembrie, vizează instalațiile luminoase de Craciun pentru interior și exterior.

De exemplu: Lant lumini PRASEM cu 20 LED var. 17,24 LEI/BUC, Pom lumini HEIDRUN 30cm cu 20LED var. 17,24 LEI/BUC, Brad de Craciun IVALDI 10x23cm cu LED 20,24 LEI/BUC
MAI POTI CITI