Pareri Colectia MANGO toamna - iarna 2018. Imbraca-te ca Jerry Hall la cumparaturi.

Colectia MANGO toamna-iarna 2018, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la plati contactless Colectia MANGO toamna-iarna 2018 (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61
Surpriza - 0,59
Pareri forumuri noua Colectie MANGO toamna iarna 2018

Cu noua Colectia MANGO toamna-iarna 2018 poti alege cele mai strălucitoare cizme cu toc pentru a-ți plimba câinele, îmbracă-te precum Jerry Hall la cumpărături, poartă un costum cu papion pentru un mic-dejun casual.

Din nou, și din nou, și din nou. Sezonul acesta, orice situație pare să fie scenariul perfect. 

Petrecerile au fost stabilite, iar cei de la Mango au pornit deja în căutarea ținutelor perfecte care să ne permită să dansăm toată noaptea.

Strălucire, paiete, catifea. Overall-uri strălucitoare, rochii mini și piese fluide, fiecare piesă vestimentară din noua colecție MANGO toamna-iarna 2018 îmbrățișează atmosfera festivă, și se completează perfect cu accesorii remarcabile precum genți aurii, sandale metalice și cercei supradimensionați cu strasuri. 


Pentru bărbați, blazerul din catifea, gulerul din blană artificială și papionul elegant sunt sinonime cu celebrarea. Indiferent dacă evenimentele au loc ziua sau noaptea.

Lumea este plină de lucruri obișnuite. Creează-ți propria poveste. Propria realitate. Fă o diferență cu hainele din Colectia MANGO toamna-iarna 2018!
MAI POTI CITI