Pareri Aspirator Vertical BOSCH ATHLET RuntimePlus. Ghid recomadari, preturi.

Aspirator Vertical BOSCH ATHLET RuntimePlus, parerea recenziilor si review-urilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,80
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Aspirator Vertical BOSCH ATHLET (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Anticipare - 0,55
pareri forumuri aspiratoare verticale bosch Athlet RuntimePlus

Conform informatiilor din manualul de utilizare, Bosch Athlet RuntimePlus aspira cu aceeasi putere ca un aspirator conventional, oferind mai multa flexibilitate.

În plus, aspiratorul vertical Athlet RuntimePlus are un timp de functionare deosebit de îndelungat, de pâna la 75 de minute, gratie Tehnologiei Litiu-Ion de la Bosch.

Aspiratorul Athlet RuntimePlus este întotdeauna gata de utilizare, gratie timpului redus de încarcare.

Athlet RuntimePlus ajunge și în colțurile cele mai îndepărtate, iar tehnologia sa fără fir asigură o aspirare temeinică, chiar și în locurile greu accesibile, unde nu exista prize de alimentare.

Datorită flexibilității și greutății reduse a modelului Athlet, aspirarea devine extraordinar de ușoară. Aspiratorul vertical Bosch fără fir poate fi amplasat și în picioare, oriunde în casă.

Rezultate excelente de curatare in profunzime a tuturor tipurilor de pardoseli datorita tehnologiei fara sac foarte eficiente si a periei de curatare de inalta putere pentru toate tipurile de pardoseli. 

Control pe baza de senzori: controlul performantei pe baza de senzori pentru un efort minim de curatare.

Peria inovatoare AllFloor HighPower - care are propriul motor integrat - combinată cu motorul puternic HiSpin, asigură rezultate temeinice pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv pe parchet, pe covoare și pe gresie.

Potrivit informatiilor din instructiunile de folosire, diametrul deosebit de mare al periei aspiratorului Athlet RuntimePlus și viteza ridicată de 5.000 rpm pe covoare îți permite să aspiri extrem de temeinic murdăria și praful.

Parerea noastra este ca indiferent dacă vrei un aspirator bun la toate și versatil, un specialist puternic pentru părul animalelor sau un aparat cu tehnologie îmbunătățită a bateriei, Bosch îți oferă modelul de aspirator ATHLET RuntimePlus cel mai potrivit: Athlet RuntimePlus 25,2V, Zoo'o ProAnimal 25,2 V, Athlet 25,2V. (Verifica PRETURILE)
MAI POTI CITI