NARCOFFEE ROASTERS pareri noul Meniu de brunch. Cafea si mancare de inalta calitate.

Cafenelele Narcoffee Roasters, parerea recenziilor si review-urilor, de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 1,70

Emoţia parerilor referitoare la meniul Narcoffee Roasters  (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Surpriza- 0,55

Narcoffee Roasters a deschis doua noi cafenele in Bucuresti. 
pareri cafenele Narcoffee Roasters bucuresti cluj napoca

Una dintre cele doua cafenele Narcoffee Roasters  este situata in centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 68 de metri patrati, iar cea de-a doua este situata la parterul Avantgarde Office Building si dispune de o suprafata de circa 72 de metri patrati.

Meniul cafenelelor Narcoffee Roasters  se imparte in doua categorii: meniu pe baza de espresso si un meniu pe baza de cafea la filtru, 

In plus, meniul Narcoffee Roasters  mai include si infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum si racoritoare din fructe presate la rece. 

O noutate fata de celelalte locatii il reprezinta meniul de brunch.

Cele doua noi locatii Narcoffee Roasters din Bucuresti vor avea un statut mai aparte deoarece vor promova si servi meniuri de mancare mai complexe decat in alte locatii, structura spatiilor permitand acest lucru. 

Cei de la Narcoffee Roasters urmaresc in mod constant, sa fie cat mai relevanti si din punct de vedere culinar. 

Alaturi de o cafea la cele mai inalte standarde cei de la Narcoffee Roasters au reusit sa creeze si un meniu de brunch complementar, care, spera ca se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

La fel ca si in cazul primei locatii Narcoffee Roasters din Bucuresti, Marius Nica, campion national si international in latte art, precum si top 10 world cup taster in 2016, semneaza specialitatile cafenelelor.

Potrivit estimarilor reprezentantilor companiei, investitia de circa 150.000 euro in cele doua locatii Narcoffee Roasters  proaspat inaugurate in Bucuresti va fi amortizata in aproximativ 30 de luni de la deschidere. 
MAI POTI CITI