MINISO pareri Magazine cu produse pentru casa, Accesorii si jucarii la preturi bune.

Magazinele MINISO, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate si analizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la magazinele Miniso (Robert Plutchik)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,64
Incredere - 0,58
pareri magazine miniso romania cu preturi mici si produse de calitate

MINISO este un retailer japonez de produse pentru casa, accesorii si jucarii infiintat in anul 2013.

Parerea consumatorilor este ca Miniso mizeaza pe actualizara saptamanala a produselor si vinderea celor de pe stoc la preturi mici.

In acesti 5 ani Minisio devenit unul dintre comerciantii cu cea mai rapida dezvoltare pe plan international, ajungand sa detina in acest moment peste 3000 de magazine in peste 80 de tari de pe toate continentele.

La mai putin de trei luni de la sosirea in Romania, MINISO a devenit deja un brand preferat de multi tineri, iar Jake Liu, CEO-ul MINISO Romania, anunta ca acesta este doar inceputul, anul 2019 fiind marcat de alte deschideri importante de magazine.

Retailerul japonez MINISO continua deschiderile de magazine din Romania cu a patra locatie dupa cele din Veranda Mall, Iris Titan si Mega Mall.

Lansarea celui de-al patrulea magazin MINISO, ultima din acest an, va avea loc joi, 29 noiembrie, ora 14:00 in Piata Romana (bulevarul Gheorghe Magheru, sector 1, nr. 32 – 36, parter).

O parte din echipa MINISO Romania a participat saptamana trecuta la 2019 Creativity Sharing Fair (Miniso Spring & Summer New Products Ordering Fair) in Guangzhou, China.

La eveniment, a fost lansata noua colectie MINISO pentru anul 2019 care include peste 6000 de produse noi, impartite in cinci categorii:
  • Health & Beauty
  • Homewear
  • Electronics
  • Toys
  • Fashion Accessories

In acelasi timp, au fost lansate sase trenduri noi: Floral Fantasy, Vatnajokull Glacier (inspirat din Islanda), Fruit Kingdom, Modern Collection, Youth League si Christmas Land.

Echipa MINISO Romania a ales produsele noi care vor aparea in magazinele din tara noastra incepand de anul viitor.

De asemenea, au fost comandate si 3 categorii de produse cu licenta: We Bare Bears (la cerea clientilor), Adventure Time (licenta Cartoon Network) si Marvel.

La jumatatea anului viitor, inca doua licente isi vor face aparitia in magazinele MINISO din Romania, Hello Kitty si Pantone.
MAI POTI CITI