Biografia CLAUDIU POPA de la PRIMA TV la Realitatea TV. Inlocuitorul lui Rares Bogdan!

Conform biografiei profesioanale Claudiu Popa in 2008 a absolvit Facultatea de Jurnalism și tot din 2008 a lucrat ca reporter pe domeniul politic la știrile Prima TV.

Potrivit CV-ului Claudiu Popa a absolvit si un masterat în jurnalism cu specializarea ”Managementul instituțiilor media”.

Claudiu Popa a confirmat in anul 2011 pentru exclusivNEWS.ro că a primit o ofertă de la Realitatea TV și că peste două săptămâni va începe lucrul la postul TV.

Colegi la Realitatea TV în viaţa profesională, cei Claudiu Popa si Emma Zeicescu sunt îndrăgostiţi la nebunie unul de altul în viaţa personală şi au o pasiune comună, cu nume exotic: Idris Rafael, băieţelul lor de un an şi jumătate.

claudiu popa biografie wiki blog vedete

In ianuarie 2018 tabloidele de cancan scriau ca după aproape șase ani de relație, Emma Zeicescu și Claudiu au decis să pornească pe drumuri separate, chiar dacă vor rămâne legați întotdeauna de băiețelul lor, Rafael Idris, în vârstă de 3 ani jumătate. 

Cei doi au anunțat că vor rămâne prieteni și se vor implica, în continuare, împreună, în creșterea copilului. 

Anunțul a fost făcut într-o manieră unică chiar de către prezentatoarea TV, Emma Zeicescu  pe pagina sa personală de Facebook.

Emma Zeicescu a fost căsătorită cu Mihai Stegerean, un fost producător TV, de care a divorțat în 2012, după doar doi ani de la nuntă.

Pe Claudiu Popa, Emma l-a cunoscut în perioada în care era prezentatoare de știri la Realitatea TV, cei doi fiind colegi de trust. În prezent, Emma Zeicescu prezintă emisiunea „Perfect Imperfect” la TVR.

Claudiu Popa prezenta știri de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 - 17.00

Emisiunea sa era prezentată astfel pe Realitatea TV: "Într-un nou decor, cu un nou conţinut jurnalistic şi un nou tonus, de luni până vineri, în intervalul 14 - 17. Emisiunea este realizată dintr-un studio modern, dotat cu un videowall impresionant şi un touch-screen performant. Totuşi, aşa cum ne-au obişnuit, realizatorii vor părăsi studioul şi se vor afla de fiecare dată în mijlocul evenimentelor atunci când acestea o cer".