REGULAMENT Stii cu banii Provident IFN SA. Castiga cu imprumutul urgent Provident.

Conform regulamentului Campania Promotionala Stii cu banii Provident IFN SA va incepe la data de 15 octombrie 2018, sfarsindu-se in data de 15 ianuarie 2019 .

Pentru a participa la aceast concurs Provident IFN SA cu premii participantii trebuie sa-si creeze cont in platforma online stiicubanii.sigurantafinanciara.ro si sa parcurga toate etapele jocului.

Pentru a-si crea cont conform regulamentului participantii la concursul Stii cu banii Provident IFN SA trebuie sa: isi dea acordul pentru datele personale si dupa sa completeze urmatoarele campuri: nume, prenume, e-mail, oras, telefon si sa-si seteze o parola.

regulamentul concursului provident stii cu bani reguli castigatori

Participantii se pot loga si cu pagina de Facebook.

Premiile oferite in cadrul concursului Stii cu banii Provident IFN SA sunt cele prezentate mai jos:

1) Premiu saptamanal de 500 lei;

2) Premiul cel mare de 10.000 lei;

Participantii vor intra in concursul "Stii cu banii Provident IFN SA" daca vor juca cel putin un joc in aplicatie.

Participantii care se califica pentru tragerea la sorti vor fi cei care, in saptamana premergatoare extragerii, au parcurs cel putin o etapa a jocului, dupa ce si-au creat un cont.

Premiile saptamanale Provident IFN SA se vor acorda conform criteriilor de la paragraful 3, iar pentru marele premiu participantii trebuie sa parcurga intreg jocul (100 de etape) si sa aiba contul pe plus la final.

Fiecare castigator al unui premiu in cadrul prezentei Campanii "Stii cu banii Provident IFN SA" va fi contactat via e-mail, pentru a i se comunica detaliile de primire a premiului.

Pentru a intra in posesia premiului Participantii la promotia "Stii cu banii Provident IFN SA" care au fost desemnati castigatori trebuie:

- in momentul contactarii acestora Participantii trebuie sa declare numele, prenumele si adresa de domiciliu/resedinta completa in vederea expedierii premiului.

- sa completeze procesul verbal cand primesc premiul si sa ofere o copie CI (pentru premiul cel mare).
MAI POTI CITI