REGULAMENT Puterea Dragostei KANAL D. Inscrieri online pe apply.putereadragostei.ro

Kanal D pregateste o surpriza spectatorilor sai, emisiunea concurs PUTEREA DRAGOSTEI, un reality show inspirat din formatul international Power of Love, un experiment social modern care exploreaza complexitatea relatiilor umane.

Conform regulamentului Puterea Dragostei, in acest reality show vor participa șapte (7) femei și șapte (7) bărbați, care vor locui separat. Si se vor supune votului publicului telespectator.

Acești concurenti vor avea posibilitatea de a petrece opt (8) ore pe zi impreuna în Casa Dragostei. In rest pot face orice, insa fara a mai avea contact intre iei in afara celor 8 prevazute prin regulament.

Inscrierile pentru show-ul Puterea Dragostei sunt deschise inca, si se pot face online la adresa web: apply.putereadragostei.ro

regulament concurs puterea dragostei inscrieri online

Publicul are un rol esential in desfasurarea concursului Puterea Dragostei.

Acest format modern de reality show, presupe ca telespectatorii faca parte din emisiune sa sa isi voteze saptamânal favoritul sau favorita.

Participantul la Puterea Dragostei, fie el concurent barbat sau femeie, care obtine cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani.

Intrebarea pe care o genereaza reality-ul PUTEREA DRAGOSTE si miza acestuia transforma formatul cu regulile sale intr-un adevarat experiment social: este oare posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt pur si simplu nevoiti sa interactioneze doar cateva ore pe zi?

La nivel international formatul Puterea Dragostei este produs si distribuit de Global Agency. Înființată în 2006, Global Agency este lider mondial în distribuția de conținuturi de televiziune cu serii și formate pentru toate piețele internaționale.

Dintre formatele de succes ale Global Agency axate pe dating amintim: Power of Love, Marriage Life Experiment, Miss Perfect, Love Cafe, The Married Game, Perfect Bride, Eye Love You, Dating School, The Clique.
MAI POTI CITI