REGULAMENT Castiga cu HOLSTEN Fratia Berii! Lista CENTRE de Premiere Holsten.

Conform regulamentului Castiga cu HOLSTEN Fratia Berii! pentru a participa la aceasta Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze din Magazinele Participante, intimpul perioadei de desfasurare a concursului (01 octombrie 2018 si pana pe 31 ianuarie 2019), minim 5 produse Participante.

Lista centrelor de premiere HOLSTEN Fratia Berii! o gasiti aici in format pdf.

Produsul Participant la aceasta Campanie este sticla Holsten Pilsner de 2,5 L PET cu insemne promotionale,asa cum sunt prezentate vizual in Regulament, respectiv: eticheta promotionala a sticlei Holsten Pilsner de 2.5 L PET; eticheta pe care este aplicat un autocolant (sticker) promotional care anunta campaniapromotionala atasata sticlei Holsten Pilsner de 2.5 L PET.

regulamente centre de premiere holsten fratia berei

Ulterior achizitionarii a 5 Produse Participante, Holsten Pilsner PET 2.5L, Participantul trebuie sa colectezecele 5 etichete cu insemne promotionale aferente produselor achizitionate si sa le predea la Centrul de Premiere din incinta Magazinelor Participante.

Centrele de Premiere Holstein.sunt mentionate in Regulamentul promotiei

In cadrul acestei promotii Holstei se va acorda un numar de premii constand in 250000 de sticle de Holsten Pilsner 2,5 L PET

Premiile constand in PET-uri Holsten Pilsner 2.5L vor fi oferite pe loc in Centrele de Premiere mentionate in regulament, in schimbul predarii de catre Castigator a celor 5 etichete cu insemne promotionale Holsten Pilsner 2.5L PET.

Participantii care nu se prezinta in Centrele de Premiere Holstein pana, cel tarziu, la data de 31 ianuarie 2019, vor pierde dreptul de revendicare ulterioara a acestor premii.

Imediat dupa inmanarea premiului, Organizatorul este eliberat fata de castigator de orice obligatie nascuta in temeiul Regulament cu privire la acordarea premiului.,
MAI POTI CITI