Pareri VERSACE EROS FLAME parfum masculin dulce si condimentat.

Parfum Versace Eros Flame, parerea recenziilor si review-urilor din parfumeriile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la parfum masculin Versace Eros Flame (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,69
Surpriza - 0,55

FIRST LOOK: #Versace unveils new men's #Fragrance #Versace Eros Flame - #Dutyfree #ErosFlame #GigiHadid #SalomonDiaz #StevenMeisel #VersacePourHomme

pareri forumuri versace eros flame parfum masculin nou


La expozitia de parfumuri TFWA Euroitalia a prezentat in premiera noul parfum EROS al casei Versace Eros Flame, acesta fiind o reinterpretare olfactiva a editiei barbatesti Eros din 2012.

In vreme ce parfumul Eros 2012 este un parfum oriental fougère, noul parfum Versace Eros Flame arata o directie noua cu acorduri olfactive citrice, condimentate, lemnoase si ambrate, iar prezentarea oficiala spune ca este "un parfum masculin cald si rece, dulce si condimentat, luminos si umbros.

a) Note de Varf: chinotto, lamaie, mandarina, piper negru de Madagascar, rozmarin salbatic

b) Note de Mijloc: piper, muscata, trandafir

c) Note de Baza: Texas cedar, cedru din Texas, paciuli, vetiver din Haiti, lichen de stajar, santal, tonka, vanilie

Conceptul din spatele parmfumului Versace Eros Flame se bazeaza pe interpretarea specifice a unei iubiri pasionale simtita de un barbat "puternic, plin de incredere, care e puternic conectat cu propriile emotii."


Creatorul parfumului Eros Flame, Olivier Pescheux, a construit o compozitie din note pline de contrast: in varf contine un amestec vivace de citrice italiene, piper negru si rozmarin: in mijloc are fatete de piper, muscata si trandafir, iar baza calda ofera note de tonka, lemn si vanilie.

Versace Eros Flame va fi disponibil la 30 ml, 50 ml, 100 ml si 200 ml Eau de Parfum, lotiune dupa ras 100 ml, balsam dupa ras 100 ml, deodorant solid 75 ml, deodorant 100 ml si gel de dus 250 ml.

Parfumul Versace Eros Flame va aparea pe piata in noiembrie si decembrie 2018 in Italia si Germania si din 2019 in restul lumii.
MAI POTI CITI