Pareri REGIVERO Lotiune Impotriva Caderii Parului. Ghid forumuri recomandari preturi.

REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului, parerea recenziilor si review-urilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre Regivero sampon tratament pentru par, Regivero pareri forum, Sampon regivero farmacia tei:

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 1,60

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile referitoare la REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului:
Organizare - 47%
Stabilitate - 51%
Auto-exprimare - 22%
Caracterul practic - 65%
Curiozitate - 29%
Entuziasm - 53%
Provocare - 19%
Pareri Forumuri REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului

REGIVERO lotiune impotriva caderii parului este un complex biologic, botanic si biotehnologic, creat special pentru a reduce caderea firelor de par prin sustinerea metabolismului celular astfel imbunatatind consumul de oxigen la nivelul celulelor parului.

REGIVERO lotiune impotriva caderii parului imbunatateste aspectul estetic al parului, revitalizeaza firele de par si creste elasticitatea.

Regleaza secretiile gladelor sebacee si reduce matreata ameliorand senzatia de mancarime la nivelul scalpului.

Formula complexa pe baza de Bio-keratina, extract natural de masline, Pro-vitamina B5 si extract de ceai verde din compozitia REGIVERO lotiune impotriva caderii parului asigura necesarul de elemente nutritive pentru a intari radacina firului de par si a combate alopecia.

Amestecul de principii biologic active de origine botanica si de biosinteza (Sulfopeptide, Aminozaharide, Aminoacizi, Glucoza, Oligoelemente, Hidroxitirosol, Tirosol, Polifenoli, Vitamine din complexul B-B3, B5, B6. B7 si extract de Ceai Verde) este special conceput pentru a reduce caderea firelor de par prin sustinerea metabolismului acestora.

REGIVERO lotiune impotriva caderii parului imbunatateste aspectul estetic al parului, revitalizeaza fibrele capilare si confera elasticitatea parului.

MOD de Utilizare REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului:

Tratamentul se aplica dupa spalarea parului. Inainte de utilizare, produsul se agita pentru omogenizare.

Se aplica lotiunea direct pe scalp, la baza firelor de par. Se maseaza scalpul usor si se intinde pe toata lungimea firelor de par.

REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului se lasa sa actioneze pana la urmatoarea spalare, nefiind necesara clatirea parului.

Se recomanda folosirea acestei lotiuni de minim 3 ori pe saptamana, timp de 8 saptamani.

Pentru rezultate optime, se recomandata ca aceasta lotiune impotriva caderii parului sa se utilizeze alaturi de Samponul impotriva caderii parului.

CONTRAINDICATII REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului:

A nu se folosi de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Atentie! A nu se lasa la indemana copiilor.

A nu se inghiti. In caz de inghitire accidentala contactati medicul sau farmacistul.

Evitati contactul cu ochii. In caz de contact, clatiti cu apa din abundenta.

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se citi prospectul inainte de utilizare.

La momentul analizei recenziilor de pe forumuri REGIVERO Lotiune impotriva caderii parului avea pretul promotional de 98 lei. Pretul fara reducere era de 140 lei.
MAI POTI CITI