Pareri Pozitive Primul magazin Maison Christian Dior in Baneasa Shopping City.

Pe forumurile dedicate, parerile despre deschiderea Maison Christian Dior in Baneasa Shopping City, primul boutique de acest gen, este una pozitiva si exprima ca si emotie principala increderea.

Increderea ca „Maison Christian Dior' a fost creat pentru a ne putea împărtăşi dragostea pentru parfumuri si nu numai.

Pe lângă atmosfera pariziană elegantă, „Maison Christian Dior' oferă o fereastră spre Grasse, cu ajutorul unui ecran cu imagini cu Château de la Colle Noire şi câmpurile pline cu flori care, odată recoltate, conferă strălucire parfumurilor Dior.

pareri forumuri Maison Christian Dior magazin baneasa shopping city

În colecţia generoasă, compusă din 22 de parfumuri, parfumurile clasice se îmbină cu noile apariţii. Flacoanele emblematice se perindă prin spaţiul luminos, într-o paletă veselă de culori.

Ambre Nuit şi Cologne Royal stau lângă Thé Cachemire, cel cu note blânde de mosc, lângă fermecătorul floral Sakura sau splendidul Jasmin des Anges – o adevărată odă închinată iasomiei din Grasse. „

La boutique-ul „Maison Christian Dior', totul este gândit pentru a fi simţit şi experimentat, îndrăgit şi împărtăşit.

Dragostea neaşteptată, la prima vedere, se transformă sub ochii privitorului într-un cadou superb plasat într-o cutie personalizată, decorată cu un şnur colorat şi desăvârşită cu iniţialele de pe sigiliul din ceară al casei Christian Dior. 

Iar pentru cei care îşi doresc să găsească spiritul Maison mai aproape de casă, universul „Maison Christian Dior' este disponibil şi pe dior.com.

Parerea noastra este ca spaţiul luminos Maison Christian Dior este conceput pentru plăcere, generozitate şi experienţe senzoriale, si reprezinta o invitaţie extraordinară de a descoperi o amplă colecţie de parfumuri, lumânări şi săpunuri, precum şi eşarfe – accesoriile couture.