Pareri Philips OLED+ 903 noua vedeta a Televizoarelor cu imagine perfecta.

springfarma.com
Sa ne facem o parere despre Philips OLED+ 903, un televizor care are scopul de a moderniza living-ul, dormitorul sau chiar biroul.

Noul televizor Philips OLED+ 903 combină cea mai bună calitatea a imaginii cu cea mai bună calitate a sunetului și este primul televizor rezultat din parteneriatul cu compania britanică de sisteme de sonorizare premium, Bowers & Wilkins.

Acest televizor Philips stilat și de înaltă performanță este cea mai nouă inovație care poate transforma orice cameră din casa ta într-un cinema veritabil.
Impresia parerilor TV Philips OLED+ 903 cu Android

Dacă ești în căutarea imaginii perfecte, suntem de parere ca noul TV Philips OLED+ 903 oferă cea mai impresionantă opțiune disponibilă pe piață.

Acesta îmbină cele mai bune caracteristici ale tehnologiei OLED cu procesorul Philips P5 Perfect Processing Engine și sistemul unic Amblight pe trei laturi.

Calitatea perfectă a imaginii nu reprezintă nimic dacă nu este însoțită de sunetul perfect pentru a reda cea mai realistă experiență de vizionare.

Aici intervine expertiza în sisteme audio premium a celor de la Bowers & Wilkins.

În parteneriat cu Philips TV, Bowers & Wilkins a produs un sistem de sunet elegant, integrat discret în partea de jos și în spatele ecranului, oferind, astfel, cele mai bune performanțe audio.

Totodată, acesta îmbunătățește radical experiența de vizionare și redă excelent sunetul.

Philips OLED+ 903 fiind un TV Android,  Google Assistant este disponibil imediat și se poate conecta chiar și la telefonul tău.

În tabelul specificațiilor care sunt chiar importante – imaginea perfectă, avantajul sunetului echilibrat și designul deosebit – noul Philips OLED+ 903 se încadrează perfect, oferind cel mai bun ecran TV

Televizorul Philips OLED+ 903 va fi disponibil în variantele cu diagonala de 55 inchi și de 65 de inchi.


<