Pareri GUSTARE de Ovaz Vitalis. Retete cu ciocolata, zmeura, mar si scortisoara.

GUSTARE de Ovaz Vitalis, parerea recenziilor si review-urilor din nagazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la GUSTARE de Ovaz Vitalis (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,57
pareri forumuri vitalis gustare de ovaz retete cu ciocolata, zmeura si mar cu scortisoara

Gustarea de ovăz de la Dr. Oetker este porția ta zilnică de vitalitate, ideala pentru un mic dejun hrănitor sau o gustare sanatoasa plină de savoare.

Noul Vitalis Gustare de ovăz îți oferă o stare de bine și îți dă energia de care ai nevoie pentru o zi activă.

Conținutul de ovăz al gustării de la Vitalis este o sursă de vitamina B, E, fier, zinc, magneziu, seleniu, fibre și proteine, asigurându-ți astfel o nutriție echilibrată.

Hrănește-ți pauzele cu sortimente speciale: Gustare de ovăz cu ciocolată, Gustare de ovăz cu zmeură, Gustare de ovăz cu măr și scorțișoară și Gustare de ovăz clasic.

a) Gustare de ovăz cu zmeură Vitalis este un amestec pe bază de fulgi de ovăz, bucăți de zmeură uscată și semințe de chia. Ușor de preparat și gata imediat!

Ingrediente Gustare de ovăz cu zmeură
56% fulgi de ovăz, zahăr, lapte praf integral, amidon modificat din cartofi, 2,4% semințe de chia, 1,8% bucăți de zmeură uscată, sare, aromă, emulsifiant (lecitină din soia).

b) Gustare de ovăz cu ciocolată este un amestesc pe bază de fulgi de ovăz, ciocolată şi seminţe de chia. Hrănește-ți pauzele cu gustarea care este gata imediat.

Ingrediente Gustare de ovăz cu ciocolată: 51% fulgi de ovăz, lapte praf integral, zahăr, amidon modificat din cartofi, 6,4% ciocolată cu 50% substanță uscată totală de cacao (zahăr, masă de cacao, cacao cu conținut redus de grăsime, unt de cacao, emulsifiant (lecitină din floarea soarelui)), cacao cu conținut redus de grăsime, 2,5% semințe de chia, sare, emulsifiant (lecitină din soia).

c) Gustare de ovăz clasic Vitalis este un amestesc pe bază de fulgi de ovăz şi seminţe de chia. Încearcă acum gustarea fără zahăr adăugat care îți va umple pauze

Ingrediente Gustare de ovăz clasic Vitalis: 84% fulgi de ovăz, lapte praf integral, 2,8% semințe de chia, amidon modificat din cartofi, sare, emulsifiant (lecitină din s

Mod de preparare GUSTARE de Ovaz Vitalis: Toarnă conținutul plicului într-un bol, adaugă 150 ml de apă fierbinte, amestecă, așteaptă 3-5 minute și bucură-te de o gustare hrănitoare.
MAI POTI CITI