Pareri ASLAVITAL MINERALACTIV cu Argila 100% naturala pretul detoxifierii tenului.

Analizand formurile dedicate se observa parerile pozitive despre ASLAVITAL MINERALACTIV Farmec, o gama noua de cosmetice inovatoare care isi bazeaza beneficiile argilei 100% naturale despre vom incerca sa ne facem o impresie.

Gama Aslavital Mineralactiv este deja disponibilă la preturi foarte bune în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital.

Produsele cosmetice din gama Aslavital Mineralactiv, create toate pe baza Argilei 100% naturale, netratate chimic, în componența căreia se regăsesc peste 20 minerale naturale, trateaza problemele distincte ale tenului, în special ale tenurilor sensibile, ușor iritabile, și se adresează unei plaje largi de consumatori, cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani.
Pareri-Forumuri-Aslavital-Mineralactiv-Farmec-cu-Argila

Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului.

Aceste beneficii se datorează asocierii unice dintre Argila provenită din munții Pădurea Craiului, un regenerator fizic deosebit de puternic, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică și complexul Ferulan, bogat în acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți.

Pentru demachiere și tonifiere, gama oferă Apa micelară cu Argilă și Emulsia demachiantă detox, iar Fiolele hidratante detox și Crema hidratantă antipoluare SPF 10 sunt, prevăzute pentru hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban.

Din categoria produselor antirid, fac parte Crema antirid poluare SPF 10, Elixirul antirid și antipoluare, Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, Crema antirid cu calciu, Fiolele regenerare celulară și Crema netezire riduri de noapte, care previn îmbătrânirea cutanată, susțin regenerarea celulară naturală și elimină toxinele din piele, asigurând creșterea elasticității pielii.

Gama Mineralactiv de la Farmec mai include și o Mască detoxifiantă cu cărbune peel-off și Pudra de Argilă pentru tratamente cosmetice.
MAI POTI CITI