GEROVITAL Tratament Expert pareri NOU Sampon Anticaderea parului.

Sa ne facem o parere rapida despre Samponul Gerovital Tratament Expert, care este un sampon impotriva caderii parului si face parte din gama de produse cosmetice speciale: Gerovital Tratament Expert Anticadere.

Produsele din gama Gerovital Tratament Expert Anticadere, imbogatite cu elemente esențiale contribuie la întărirea rădăcinii firului de păr, stimulându-i creșterea sănătoasă și lăsându-i un aspect strălucitor.

Produsele Gerovital Tratament Expert fac parte din diverse scheme de tratament și sunt grupate în 7 subgame, fiecare cu propria sa acțiune specifică bine apreciata in parerile de pe forumurile de specialitate: prevenire, nutritiv, sebum control, volum, anticădere, regenerare și antimătreață.
Parerile forumurule Gerovital Tratament Expert sampon anticaderea parului

Tratamentele pentru păr Gerovital Tratament Expert au fost create pentru a preveni și rezolva eficient probleme specifice ale tuturor tipurilor de păr, fiind adaptate necesităților, preferințelor și obiceiurilor locale de consum.

In materie de preț, sampoanele, seruruile si lotiunile Gerovital Tratament Expert se poziționează pe categoria mediu spre înalt.

Suntem de parere ca utilizand samponul anticadere Gerovital Tratament Expert părul tău se va bucura de elementele nutritive esențiale îngrijirii lui, datorită formulei unice care are la bază două ingrediente super-eficiente: 
  • Procapilul, care stimulează creșterea părului, 
  • Bio-Capigenul, care întărește rădăcina acestuia. 

Astfel, șamponul Gerovital anticadere acționează dual prin împiedicarea atrofierii foliculului pilos, asigurând, în același timp, energia necesară pentru creșterea sănătoasă a firelor de păr.

Şamponul anticadere Gerovital Tratament Expert este ideal pentru optimizarea şi favorizarea ciclului de creştere a părului. 

Utilizarea lui regulată reduce semnificativ căderea părului şi îmbunătăţeşte aspectul său estetic.

Mod de utilizare Gerovital Tratament Expert sampon anticadere: Samponați și masați scalpul 2-3 min, stimulând circulația pentru preluarea substanțelor active. După limpezire, aplicaţi Serul Anticădere. (Verifica AICI Preturile)

Printre principalele inovații cu care vine pe piață gama Gerovital Tratament Expert se numără: 
  • Fiolele cu Keratină lichidă, 
  • Fiolele Intensiv Antimătreață, 
  • Șamponul Revitalizant cu Keratină, 
  • Co-wash, un balsam îmbunătățit cu agenți de curățare, 
  • Șamponul uscat cu efect condiționat, 
  • Balsamul Nutritiv cu Keratină Leave-in, 
  • Masca Intensiv Regenerantă cu Petroleum
MAI POTI CITI