Cum VOTEAZA romanii la REFERENDUMUL pentru familie. EXIT POLL-uri si SONDAJE intre posibil si imposibil.

Cum Voteaza romanii la referedumul pentru familie 2018... Cum vor vota romanii la referendumul pentru familie se va transforma in curand in intrebarea cum au votat romanii la referendumul pentru familie 2018.

De ce au votat asa romanii la referendumul pentru familie... pentru ca sondajele Avangarde, Sociopol, Curs, Ires etc. dadeau ca sigur X sau Y.... ca referendumul este validat, ca referendumul nu este validat...

UPDATE ora 19, 07.10.2018. Analiza de sentiment: SURPRIZA, MULTUMIRE si apoi Teama si Tristete. EXIT Poll-urile vor arata ca Referendumul pentru Familie NU este VALIDAT!

exit poll referendum romania 2018 sondaje secrete


Ceasul ticaie... si in zilele de 6 si 7 octombrie 2018 romani sunt chemati sa se exprime prin vot daca... vor sa schimbe in  Constitutie definirea căsătoriei.
exit poll 2018 rezultate referendum pentru familie sondaj ires avangard curs

Cu toate ca pe buletinele de vot de la referendumul pentru familie scrie altceva: "Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei României în forma adoptata de Parlament?"

De este trecuta aceasta intrebare si nu direct: doriti schimbarea definitiei constitutionale a familiei din 'casatoria între soti', în 'casatoria între un barbat si o femeie', cum si-au dorit cei peste 3 milioane de semnatari ai initiativei cetatenesti demarate de Coalitia pentru familie.

Desigur de FRICA! Frica viscerala de primi NU-uri cu nemiluita.

Asadar cum vor vota romanii la referendumul pentru familie? Greu de spus, sondajele actuale se refera doar la faptul daca veti merge sau nu la vot,  presupunad aprioric ca cei care merg vor vota DA.

Chiar si TRINITAS TV :D baga in fata cifra de 48% ca si participare la referendumul pentru familie. Cifra fiind data de un sondaj SOCIOPOL!

Este bine sa iasa la referendum 48% dintre romani cu drept de vot?

Numarul total de cetateni cu drept de vot înscrisi în Registrul electoral, la data de 2 octombrie 2018, este de 18.951.721.

Pentru validarea referendumului pentru familie este necesara o prezenta la urne a cel putin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente, respectiv 5.685.517 persoane cu drept de vot, iar rezultatul referendumului este validat daca optiunile valabil exprimate reprezinta cel putin 25% din cei înscrisi pe listele electorale permanente, adica minimum 4.737.930 persoane.

La referendumul din 2012 prezenta la vot a fost de 46,24% 8.459.053 alegatori, dintre cei care au venit la urne, 87,52% (7.403.836 de alegatori) au votat pentru demiterea lui Traian Basescu.

Deci se prea poate ca in 2 zile sa se prezinte peste 6 milioane de romani si se prea poate sa voteze DA peste 5 milioane.. sau poate NU.

Sa asteptam primele Exit Poll-uri din 6 si 7 septembrie 2018. Si desigur sa asteptam rezultatele oficiale ale Biroului Electoral Central.Exemple de "super-inteligenta" legate de referendumul pentru familia traditionala (titluri luate aleatoriu de pe YouTube)

Alta întrebare. Ce spun românii despre referendumul pentru familie

Regele Mihai - Referendumul pentru familie - Cel mai inalt model in societate este familia regala. Legat de referendumul pentru familie, ca si natiune, ar trebui sa ne ascultam ...

Luigi Mitoi - Referendumul pentru familie, intre pro si contra (23 Septembrie, 2018) - Fiti Oameni

Când nu boicoteaza referendumul, activistii VICE saboteaza Coalitia pentru Familie si colegii

DOSAR DE POLITICIAN. REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE, DISCUTII APRINSE

Boicotez referendumul Coalitiei pentru Familie Traditionala. De ce cred ca e o prostie inutila

Referendumul pentru familie si tu - Nu mai dormi si ia initiativa voteaza da pentru a ramane asa cum vrea Dumnezeu barbat si femeie. Domnul sa va binecuvinteze!

De ce voi merge la Referendumul pentru Familie - resursecrestine

Tornada de manipulari si dezinformari legate de Referendumul pro familie | Live 082 - Apologia Reformata

Iosif Ton - De ce sa mergi la Referendumul pentru familie?

Referendumul pentru familie închide scolile în Bucuresti

Raspunsuri Pentru Viata - Referendumul pentru familie din Romania - frumos la vremea lui
MAI POTI CITI