Conform REZUMATULUI Paradisul Femeilor este un serial despre povestea personajului Teresa Iorio

Inainte de a vedea pe scurt rezumatul serialului „Paradisul femeilor” („Il paradiso delle signore”) va spunem ca puteti vedea din 9 octombrie in premiera toate episoadele numai la Prima TV de luni pâna vineri de la 15.50.

Serialul italian Paradisul femeilor” a avut premiera în ţara de origine în anul 2015 şi ajuns la sezonul al treilea.

Sezoul 3 din Paradisul femeilor” a avut premiera pe 10 septembrie, ultimul episod fiind programat pentru primăvara anului 2019.

Conform rezumatului,  noul serial de la Prima TV, „Paradisul femeilor” este o productie TV inspirata de romanul cu acelaşi nume al scriitorului Émile Zola, din distribuţia sa făcând parte, printre alţii, Alessandro Tersigni, Giusy Buscemi, Giuseppe Zeno şi Christiane Filangieri.
Trailer online Paradisul Femeilor

De-a lungul episoadelor veti putea urmari acţiunea care este plasată la mijoclul anilor 1950, iar în centrul poveştii se află tânăra Teresa Iorio (Giusy Buscemi, Miss Italia 2012 - nascuta pe 13 Aprilie, 1993 in Mazara del Vallo, Sicilia, Italia ), care decide să părăsească oraşul natal din Sicilia şi să se mute la Milano.

Conform biografiei, actrita Giusy Buscemi este maritata cu Jan Michelini din May 14, 2017. Cei doia  au un copil.

Totul pentru a scăpa de Salvo, bărbatul cu care tatăl ei vrea să o căsătorească. 

Ajunsă în noul oraş, Teresa spera să-şi găsească de lucru cu ajutorul unchiului său, Vincenzo, care avea o afacere cu îmbrăcăminte, însă curând protagonista află că acesta este de fapt ruinat. 

Teresa Iorio intră în lumea modei şi ajunge să-l cunoască pe proprietarul unui magazin, Pietro Mori (Giuseppe Zeno), de care se îndrăgosteşte.

rezumatul episoadelor paradisul femeilor serial prima tv

Teresa este curtată insa şi de prietenul lui Pietro, Vittorio Conti (Alessandro Tersigni), un specialist în publicitate.

In mare pe parcursul episoadelor din serialul Paradisul Femeilor veti avea parte de povesti de iubire pasionala, de tradari si intrigi care impreuna creeaza o lume interesanta si stranie.
MAI POTI CITI