Concurs MOL FRESHHH pentru studenti. Castiga premii in valoare de 25000 euro.

Echipe formate din câte trei studenți sunt invitate să se înscrie în concursul MOL Freshhh, pe platforma online www.freshhh.net, până la 31 octombrie 2018.

În cadrul competiției MOL Freshhh, tinerii studenti îşi pot demonstra abilităţile preluând managementul unei companii petroliere, la nivel virtual. 

Conform regulamentului, aceştia vor fi nevoiţi să ia decizii privind dezvoltarea de câmpuri petrolifere, construirea de rafinării, stabilirea celui mai bun portofoliu de produse şi a strategiei optime de dezvoltare a reţelelor de stații de servicii.
MOL Freshhh regulament concurs participare

Freshhh este o competiție internațională online destinată studenților, în cadrul căreia echipe de câte trei membri înființează o companie petrolieră de la zero și iau decizii privind proiecte de cercetare și dezvoltare, administrează structura portofoliului de produse pentru a obține profit.

Programul Freshhh se derulează de 11 ani și a reunit până în prezent peste 25.000 de studenți de la 250 de universități din 76 de țări.

Potrivit regulamentului, concursul pentru studenti Freshhh MOL este structurată în trei etape.

Prima fază, cea a calificării online, se desfăşoară sub forma unei simulări în mai multe runde şi vizează segmentele upstream, downstream şi retail.

În următoarea etapă, cele 60 de echipe care au înregistrat cele mai bune rezultate în cadrul rundei precedente vor participa la studii de caz complexe în domeniul tehnologic şi vor trebui să răspundă unor întrebări de profil.

Primele şase echipe clasate vor intra în finală, care se va desfăşura live, la Budapesta. 

Premiile acordate in cadrul Freshhh MOL sunt în valoare totală de 25.000 de euro.
MAI POTI CITI